Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastus
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastus
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Wimbledonissa jaettiin sakkoja – Serena Williamsille seurauksia kentän vahingoittamisesta, italialaispelaajalle pommipuheista

Tennistähti Serena Williams vahingoitti kenttää harjoituksissa.

Wimbledonin tennisturnaus
Serena
Serena Williams sai sakot kentän turmelusta.Shaun Botterill / Getty Images

Tennistähti Serena Williams on saanut 10 000 dollarin eli lähes 9 000 euron sakot Wimbledonin kentän runtelusta mailallaan. Hän vahingoitti kenttää harjoituksissa jo ennen turnauksen alkua.

37-vuotiaan Williamsin pelit ovat sujuneet hyvin, sillä hän on edennyt naisten kaksinpelissä puolivälieriin. Hän kohtaa niissä maanaisensa Alison Risken tiistaina. Riske yllätti neljännesvälierissä ykkössijoitetun Ashleigh Bartyn.

Wimbledonin turnauksen järjestäjä ja kuuluisa ruohokenttiä hallitseva All England Club sakotti myös Fabio Fogninia. Italialainen hävisi viikonloppuna miesten kaksinpelin kolmannella kierroksella Yhdysvaltojen Tennys Sandgrenille.

Italialainen sanoi ottelun jälkeen äidinkielellään toivovansa, että "pommi saisi räjähtää täällä klubilla". Fogninin sakko oli 3 000 dollaria eli reilut 2 500 euroa.

Pelaajien sakoista kertoo muun muassa BBC (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Pimeä pääsi yllättämään – Kontisen ja Peersin nelinpeli jatkuu tiistaina

15-vuotiaan teinisensaation uskomaton turnaus Wimbledonissa päättyi – tennislegendalta suosionosoitukset: "Matkasi on kaikkea muuta kuin lopussa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat