Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Tim Sparvin viimeinen mahdollisuus: "Juoksen alasti torilla jos pääsemme EM-kisoihin"
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – loppuottelu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Kaapo Kakko teki kolmen vuoden NHL-sopimuksen New York Rangersin kanssa – Joel Armia jatkaa Montrealissa yli tuplasti paremmalla palkalla

Kaapo Kakon ja Joel Armian NHL-sopimukset tiedotettiin torstai-iltana Suomen aikaa.

NHL
Kaapo Kakko
Kaapo Kakko edustaa jatkossa New York Rangersia.AOP

Suomalaistähti Kaapo Kakko on allekirjoittanut uransa ensimmäisen NHL-sopimuksen. Kakon kesän varaustilaisuudessa napannut New York Rangers tiedotti sopimuksesta Twitter-tilillään. Kyseessä on niin sanottu "entry-level contract" eli kolmen vuoden ensisopimus.

Rangers varasi Kakon toisella varausnumerolla kesän varaustilaisuudessa. 18-vuotias Kakko pelasi viime kaudella SM-liiga TPS:n riveissä. Kakko teki tehot 22+16=38. Hänet valittiin kauden tulokkaaksi. Kakko oli myös voittamassa viime kaudella miehissä sekä alle 20-vuotiaissa MM-kultaa.

Muista suomalaisista torstaina uuden sopimuksen teki myös Joel Armia. Hyökkääjä jatkaa Montrealin riveissä kaksivuotisella sopimuksella. Armia tienaa jatkossa yhdellä kaudella 2,6 miljoonaa Yhdysvaltojen dollaria. Aikaisempi sopimuksessa Armia sai yhdestä kaudesta 925 000 dollaria.

Lue lisää:

Montrealin suomalaiskaksikko hakeutui välimieskäsittelyyn – myös mestarivahti Binnington mittauttaa oman arvonsa

Varaushumu ei ole edes kunnolla hälvennyt, kun kulisseissa kuhisee täysi sirkus – NHL-kesästä on tulossa pitkästä aikaa kunnon hulinat ja luvassa on draamaa, jota ei kannata missata

Kommentti: Härmäläinen lätkähurmos sai jatkoa Vancouverissa, kun Kaapo Kakon nimi kuulutettiin ämyreistä – ”Mitä te siellä Pohjolassa teette?”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat