Suora

  • Dota 2: The International

De Geasta tulossa maailman parhaiten palkattu maalivahti – viikkopalkka lähes 400 000 euroa

Lähteiden mukaan David de Gean uusi sopimus olisi viisivuotinen.

Englannin Valioliiga
David De Gea
Espanjalainen David de Gea ei pelannut ManUn harjoitusleirin ensimmäisessä ottelussa Australiassa, mutta päävalmentajan mukaan mies torjuu toisessa pelissä.Getty Images

Englannin valioliigaseura Manchester Unitedin David de Geasta on tulossa maailman parhaiten palkattu jalkapallomaalivahti. Lähteiden mukaan de Gean uusi sopimus olisi viisivuotinen ja takaisi hänen viikkopalkakseen 350 000 puntaa eli vajaat 390 000 euroa.

ManUn päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär sanoi tiistaina olevansa optimistinen de Gean uuden sopimuksen syntymisen suhteen. Espanjalainen ei pelannut ManUn harjoitusleirin ensimmäisessä ottelussa Australiassa.

– Hän pelaa toisessa pelissä ja toivottavasti pääsemme pian yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Se on hänen asiansa tiedottaa siitä, jos ja kun se tapahtuu, Solskjär kertoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Espanjalaismaalivahdilla on yksi vuosi jäljellä sopimuksestaan ManUn kanssa. De Gea on siirtohuhuissa liitetty ranskalaisseura PSG:n hankintalistalle.

Lue myös:

Manchester Cityn maajoukkuemies Evertonin paitaan

Lopussa tasoittanut FC Honka ei päästänyt HJK:ta karkuun naisten jalkapalloliigassa: "Voimme olla tosi tyytyväisiä koko joukkueen suoritukseen"

Sydänkohtauksen saanut Iker Casillas ei pelaa ensi kaudella – siirtyy seurassa uusiin tehtäviin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat