Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros

HJK reagoi nopeasti Lappalaisen siirtoon – seura hankki hyökkäyspäähän Tim Väyrysen, joka haluaa pystyä samaan kuin Teemu Pukki

Hongan kasvatti on pelannut viimeksi Hollannissa.

jalkapallo
Tim Väyrynen.
Tim Väyrysen ura jatkuu HJK:ssa.AOP

HJK on kertonut vahvistaneensa hyökkäyspäätään Tim Väyrysellä. 26-vuotias hyökkääjä pelasi vuodesta 2018 asti hollantilaisen Roda JC Kerkraden riveissä.

– Tämä on loistava mahdollisuus minulle ja joukkueelle ja toivon, että onnistun. Odotan erittäin paljon tätä. Haluan onnistua mahdollisimman hyvin ja auttaa joukkuetta ja sitä kautta tehdä Pukit ja päästä takaisin ulkomaille, Väyrynen sanailee HJK:n tiedotteessa.

Väyrynen on pelannut miesten maajoukkueeessa kaikkiaan kaksitoista ottelua. Hongan kasvatti voitti vuonna 2013 Veikkausliigan maalikuninkuuden kasvattiseuransa riveissä. 34 maalin tykkikausi avasi samalla portit myös ulkomaille. Vuodet 2014–2018 hän pelasi Saksassa muun muassa Borussia Dortmundin kakkosjoukkueessa ja Hansa Rostockissa.

– Tim sopii profiililtaan hyvin nykyiseen joukkueeseen, koska entuudestaan meillä ei ole puhdasta 9-paikan pelaajaa. Akseli Pelvas on lähimpänä tätä, mutta hänkin vahvimmillaan, kun pelataan kahdella hyökkääjällä, urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula taustoittaa.

HJK reagoi nopeasti hyökkääjä Lassi Lappalaisen siirtoon. HJK vahvisti aiemmin keskiviikkona, että hyökkääjä matkaa Italian pääsarjaan Serie A:han Bolognan FC:n riveihin.

Lappalainen kuitenkin kertoi Yle Urheilulle, että hänen tiensä jatkuu suoraan lainalle MLS-seura Montreal Impactiin.

Lue myös:

Lassi Lappalainen käy Italiassa vain allekirjoittamassa sopimuksen – siirtyy heti lainalle Montrealiin: "Olen todella tyytyväinen" ´

HJK vahvisti huippusiirron – Lassi Lappalainen siirtyy Serie A:han: "Menee taloudellisesti seurahistorian top seitsemään"

HJK pelaa viiden päivän sisällä kaksi kauden tärkeintä otteluaan – Tampere ja Belgrad ovat joukkueelle yhtä arvokkaat: "Emme vertaile tulevia otteluita"

HJK selviytyi tasapelistä huolimatta jatkoon Mestarien liigan karsinnoissa – seuraava vastustaja on kivikova serbialaisryhmä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat