Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Antti Ruuskaselle mahalasku Lapinlahdella – pettyi pahasti: ”Tällaisen kisan haluaisin unohtaa nopeasti”

Antti Ruuskanen odotti kovaa tulosta parin viikon harjoittelun jäljiltä.

yleisurheilu
Antti Ruuskanen
Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

Antti Ruuskanen oli Lapinlahden GP-kisassa kolmas heittäen 77,42. Sateisessa kelissä käydyn kisan voiton vei Liettuan Edis Matusevicius tuloksella 78,15. Väliin mahtui vielä Latvian Catis Cakss 77,81.

Yli 85 metriä tällä kaudella heittäneen Ruuuskasen sarja oli todella vaisu: kaksi yliastuttua sekä 75,05, 74,73, 77,42 ja 76,42. Ruuskanen palasi Lapinlahdella kisoihin parin viikon tauon jälkeen. Suunta on ollut laskuvireinen kauden avanneen Raaseporin 85-metrisen jälkeen.

– Kovasti harjoiteltiin pari viikkoa. Odotin kovaa tulosta, mutta sitä ei valitettavasti tullut, Ruuskanen sanoi pettyneenä Yle Urheilun haastattelussa.

Viimeinen 76-metrinen kaari oli tuntunut Ruuskasesta parhaalta. Hän ei lähtenyt syyttämään vaikeita olosuhteita. Aiemmissa kauden kisoissa Ruuskanen oli pystynyt heittämään yli 80 metriä.

– Pitäisi kyllä silti 80 metriä heittämään. Tällaisen kisan haluaisin unohtaa nopeasti. Teknisesti heitto ei toiminut. Viimeisessä oli paras yritys, mutta se ei mennyt putkeen, Ruuskanen totesi.

Lue lisää:

Näin kiljuttiin riemusta! Korte teki kotimaisen kärkituloksen sekä Hurske rikkoi vihdoin MM-rajan – molemmat silti ymmällään

Katso draamaa heti Lapinlahden GP-avauksessa! Annimari Korte otti varaslähdön, punaista korttia heilutettiin sateessa

Raitanen taipui estekisassa sadasosalla – heitti kenties ratkaisevasta hetkestä asiantuntijalle: ”Varmaan nauroi katsomossa”

Antti Ruuskanen halusi jo lapsena voittaa jokaisen kisan – pienen pojan unelma olympiavoitosta elää vahvana: ”Uraa on sen verran takana, että nyt on kaikki pelissä”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat