Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM, Serbia - Suomi
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM: Turkki - Kreikka
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, 1. päivän kooste
  • Urheiluruutu

Jatkoon taistellut KuPS Puolan suurseuran Legian kyytiin – "Emme nähneet vielä täydellistä peliä"

KuPS ottaa mittaa puolalaisesta Legia Varsovasta Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella.

jalkapallo
Ilmari Niskanen kuvassa
Ilmari Niskanen vauhdissa KuPS:n ja Vitebskin ensimmäisessä osaottelussa Kuopiossa. AOP / Juha Tamminen

Kuopion Palloseura taisteli jalkapallon Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle. Vierasottelun 1–1-tasapeli valkovenäläistä Vitebskiä vastaan vei kuopiolaiset jatkoon yhteismaalein 3–1.

KuPSin Ilmari Niskanen iloitsi jatkopaikasta, mutta painotti, että kuopiolaisten tavoitteet ovat kovat. Vitebskin pudottaminen oli Niskasen mukaan vasta alkusoittoa.

– Onnistuimme hyvin, mutta emme nähneet vielä mitään täydellistä peliä. Meillä on tavoitteet kuitenkin korkealla, koska joukkueemme on todella laadukas. Haluamme edetä kolmannelle tai neljännelle kierrokselle, vaikka siihen toki vaaditaan täydellistä onnistumista, Niskanen arvioi Yle Urheilulle.

– Olihan tämä meiltä hieno onnistuminen, mutta emme ole kuitenkaan vielä voittaneet oikeastaan mitään. Tämä pitää nollata nopeasti, ei tässä vielä ole juhlien aika, Niskanen painotti.

Kuopiolaiset pitävät ainoana suomalaisseurana lippua yllä Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. KuPS kohtaa seuraavassa vaiheessa puolalaisen Legia Varsovan.

– Vastassa on Puolan, jopa Euroopan suurseura. Uskon, että pelin juoni on aika lailla samanlainen kuin viime vuoden otteluissamme FC Kööpenhaminaa vastaan.

– Legia saattaa olla vielä jopa kovempi kuin Kööpenhamina, jota vastaan pelasimme tasaiset ottelut. En näe mitään syytä, miksemme voisi mennä jatkoon Legiaa vastaan. Peliä pitää tietysti parantaa, Niskanen ennakoi.

KuPS ja Legia iskevät yhteen 25. heinäkuuta ja 1. elokuuta.

Lue lisää:

Diallon puskumaali toi pelirauhan – KuPS tyylitteli jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa

Interiltä komea nousu Turussa! Bröndby niukasti jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa – "Kukaan ei voita enää meitä Veikkausliigassa tällaisen säilyessä"

Poliisi otti Bröndby-kannattajia kiinni FC Inter-ottelun jälkeen

RoPS aloitti mykistävästi Eurooppa-liigan karsinnoissa – varomaton temppu pilasi mahdollisuudet yllätykseen: "Pilkku oli ihan turha"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat