Suora

  • Painin MM, Kreikkalais-roomalainen paini
  • Rytmisen MM, vanne- ja pallofinaalit
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, Turkki - Valko-Venäjä
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, vanteen ja pallon loppukilpailut

Onni onnettomuudessa? Tottenhamin katkeralla Mestarien liigan finaalitappiolla oli yllättävä seuraus, joka voi auttaa seuraa menestymään jatkossakin

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino olisi harkinnut seurasta lähtemistä, jos Mestarien liigan finaalin tulos olisi ollut erilainen.

Englannin Valioliiga
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino luotsasi keväällä Tottenhamin ensimmäistä kertaa Mestarien liigan loppuotteluun.Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino on ehtinyt toipua kesäkuun alussa kärsitystä Mestarien liigan finaalitappiosta Liverpoolille. Pochettino on nostanut Tottenhamin uudelle tasolle, sillä ennen hänen saapumistaan seura oli kaukana Mestarien liigan finaaliin yltämisestä.

Pochettino puhui medialle Valioliiga-kauden lähestyessä ja kertoi, että Mestarien liigan voitto olisi todennäköisesti tarkoittanut hänen lähtöään seurasta.

– Jos tulos olisi ollut erilainen, olisin miettinyt sivuun astumista ja antanut seuralle mahdollisuuden aloittaa uusi kappale historiassa uuden valmennustiimin kanssa, Pochettino sanoi BBC:lle (siirryt toiseen palveluun).

– Mutta lopettaa tällä tavalla? En ole sellainen ihminen, joka välttää vaikeita tilanteita eikä kohtaa ongelmiaan.

Pochettinoa ja Tottenhamia on arvosteltu siitä, ettei palkintokaappi ole saanut täytettä vuosikausiin. Tottenhamin edellinen pokaali on vuodelta 2008. Tuolloin seura voitti Englannin liigacupin.

Tottenham pysyy Valioliigassa ja Mestarien liigassa kärkisijoilla jatkossakin, jos kehitys jatkuu Pochettinon johdolla samanlaisena. Nykytahdilla palkintokaappi saa väistämättä täytettä lähivuosina.

Harry Kane
Mestarien liigan pokaali jäi Harry Kanelle ainakin toistaiseksi haaveeksi.Getty Images

Kane haluaa enemmän

Tottenham sijoittui Valioliigassa viime kaudella neljänneksi ja varmisti paikan Mestarien liigassa myös alkavalla kaudella. Sijoitus neljän parhaan joukossa oli seuralle jo neljäs perättäinen. Näin on viimeksi käynyt 1960-luvulla.

Tähtihyökkääjä ja kapteeni Harry Kane tähyää ensi kaudella korkeammalle. Hän on saanut pokaalittomuudesta tarpeekseen.

– Olisimme voineet pelata viime kaudella paljon paremmin. Joidenkin pelien suorituksia ei voi hyväksyä näkökulmastamme. Meidän on oltava entistä tasaisempia. Tasaisuus on avain menestykseen, Kane saneli.

Tottenham pääsi loppukaudesta vihdoin muuttamaan uudelle stadionilleen. Vanhan White Hart Lanen paikalle kyhätty stadion vetää yli 60 000 katsojaa.

– Viimeiset viisi vuotta olemme rakentaneet seuraa tähän hetkeen. Viisi vuotta sitten tavoitteena oli pelata Mestarien liigaa uudella stadionilla. Ylitimme odotukset ja nyt kaikki on paikallaan edetä vielä pidemmälle. Kaikki on kiinni meistä, tekosyitä ei ole, Kane jatkoi.

Lue myös:

Liverpoolin hyökkääjä sai roimat sakot erikoisesta syystä – neuvoi veljeään lyömään vetoa omasta siirrostaan, joka ei edes toteutunut

Tässä on Benitezin korvaaja – konkarivalmentaja Brucesta Newcastlen uusi luotsi

De Geasta tulossa maailman parhaiten palkattu maalivahti – viikkopalkka lähes 400 000 euroa

Lähteet: BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat