Suora

  • Dota 2: The International

Mikko Korhonen eteni jatkokierroksille The Openissa

Suomalaisgolffari Mikko Korhonen selvitti tiensä jatkoon arvostetussa The Open -turnauksessa Pohjois-Irlannissa.

golf
Mikko Korhonen
Mikko Korhonen arkistokuvassaTannen Maury / EPA

Mikko Korhonen pelasi perjantaina tuloksen 69, jolla hän alitti kentän par-tuloksen kahdella lyönnillä. Korhosen kokonaistulos 141 lyöntiä riitti viikonlopun jatkokierroksille.

Viikonlopun kierroksille riittää ennusteiden mukaan 143 lyöntiä (+1), kun viimeiset pelaajat ovat vielä pelaamassa toista kierrostaan loppuun. Korhonen jakaa kilpailussa 33. sijaa, kun toinen kierros on vielä noin 20 pelaajan osalta kesken.

Korhonen joutui muiden iltapäivällä kentälle lähteneiden tavoin pelaamaan kierroksensa osin rajussa vesisateessa, mutta myräkkä ei suomalaista hyydyttänyt.

Korhonen aloitti kierroksensa loistavasti tehden ensimmäisten kymmenen reiän aikana neljä birdieä. Kentän jälkimmäisellä puoliskolla Korhonen sortui tekemään kaksi bogeya, mutta paransi silti torstaina pelattua tulostaan kolmella lyönnillä.

– Pelasin tänään hyvän kierroksen. Lyöminen oli hyvää ja samoin
puttaaminen, griinit eivät ole täällä erityisen nopeat. Hienoa päästä
viikonlopulle mukaan! Tästä eteenpäinkin edetään vain lyönti kerrallaan, suunnitteli hyväntuulinen suomalainen.

Taakseen Korhonen jätti muun muassa viikonlopun kierroksilta karsiutuneet moninkertaiset major-voittajat Tiger Woodsin ja Phil Mickelsonin. Woodsin tulokseksi jäi 148 lyöntiä (+6) ja Mickelsonin 150 (+8).

Isäntämaan suursuosikki Rory McIlroy pelasi tänään kierroksen huipputulokseen -6, mutta surkean avauskierroksen (79 65) takia hän jäi jatkopaikasta yhden lyönnin. Kilpailun johdossa ovat tasatuloksella 134 lyöntiä (-8) Yhdysvaltojen J. B. Holmes ja Irlannin Shane Lowry.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat