Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Timanttiliigassa kilpailleen Nooralotta Nezirin finaalipaikka jäi viiden sadasosan päähän

Nooralotta Neziri alitti 13 sekuntia, mutta ei selviytynyt finaaliin Lontoon Timanttiliigan osakilpailussa.

yleisurheilu
Nooralotta Neziri
Vesa Pöppönen / AOP

Nooralotta Neziri ei selvinnyt finaaliin naisten 100 metrin aidoissa Lontoon Timanttiliigan osakilpailussa. Nezirin aika 12,97 oli erän toiseksi viimeinen. Finaalipaikka jäi viiden sadaosan päähän, sillä aikavertailun perusteella viimeisen finaalipaikan nappasi Bahrainin Pedrya Seymour ajalla 12,92. Lievään myötätuuleen juossun erän voiton vei Jamaikan Megan Tapper ajalla 12,63.

– Juoksu tuntui ihan hyvältä puoliväliin asti. Loppu ei ollut sellaista liitoa kuin se joskus parhaimmillaan on, mutta ihan ok juoksu ja kroppa tuntui ihan hyvältä, Neziri sanaili Urheiluliiton tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Alkuerien kovinta vauhtia piti Jamaikan Danielle Williams, joka aitoi ennätyksensä 12,41. Williams jäi vain sekunnin sadasosan päähän Janeek Brownin kauden kärkituloksesta.

Neziri jäi Lontoossa kauden parhaastaan. Hän juoksi Jyväskylässä kesäkuussa 12,90.

Lontoon osakilpailu oli suomalaiselle kauden toinen Timanttiliigan kilpailu. Hän oli kesäkuussa mukana Oslon osakilpailussa, missä hän aitoi 13,18.

– Meillä on kotimaassa kova taso, ja Suomessa saa hyviä kisoja. On kuitenkin tärkeä päästä juoksemaan myös näitä kisoja, joissa ihan kaikki menevät kovaa ja juostaan rintamassa, Neziri jatkoi.

Seuraavaksi Neziri kisaa Joensuun gp-kilpailussa ensi viikon keskiviikkona.

Lue myös:

Lotta Harala palaa kotiseudulleen ja on saamassa uuden valmentajan epätoivoisten hetkien jälkeen – historiallista kautta on ollut raskasta seurata sivusta Pika-aitureiden historiallinen temppu suomalaisessa yleisurheilussa sai asiantuntijan maireaksi: ”Kumpikaan ei ollut edes tyytyväinen”

Kauden toinen kutsu Timanttiliigaan! Nooralotta Neziri kilpailee huippunimien kanssa Lontoossa

Neziri, Korte ja Lakka jäivät vastatuulessa kauas huipputuloksistaan – naisten keihäässä huippukaari

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat