Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

KPV kärsi kirvelevän tappion – teini-ikäinen hyökkääjä taas FC Lahden ilona

Pohjanmaan derby päättyi seinäjokisten juhliin. VPS hukkasi johtonsa Lahtea vastaan.

urheilu
SJK juhli maalia VPS:ää vastaan heinäkuun alussa.
SJK juhli maalia VPS:ää vastaan heinäkuun alussa.AOP

SJK aiheutti Pohjanmaan kohtaamisessa kirvelevän tappion miesten jalkapalloliigan paikastaan taistelevalle KPV:lle. Ottelun ratkaisija oli SJK:n hyökkääjä Matheus Batista.

Keväällä Batista vastasi KPV-ottelun ainoasta maalista, ja sunnuntaina pitkän kuivan kauden jälkeen brasilialaishyökkääjä tekaisi kauden toisen osumansa. Molemmilla kerroilla kyseessä oli voittomaali, sillä sunnuntain ottelu päättyi SJK:n 2-1-vierasvoittoon.

Batistalle voittomaali maistui erityisesti, sillä mies oli hetkeä aikaisemmin ampunut rangaistuspotkun taivaan tuuliin.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko kehui ottelun tasoa.

- Tempo oli kova, ja olimme alussa pihdeissä. Jouduimme vaihtamaan peräti kuusi pelaaja edellisestä pelistä VPS:ää vastaan, ja se vaati alussa veronsa, Eremenko tiivisti.

SJK:n kokoonpanosta olivat poissa muun muassa Moshtagh Yaghoubi, Billy Ions ja seuran jättänyt Sergei Eremenko, jonka pelioikeudet omistava latvialaisseura Jurmala kutsui takaisin lainalta.

SJK tekaisi molemmat osumansa erikoistilanteista, ensimmäisen sivurajaheiton ja toisen vapaapotkun jälkitilanteesta. Voitto-osuman Batista taituroi akrobaattisesti saksipotkulla.

SJK:n 1-0-maalista vastasi toppari Jude Arthur ja kotijoukkueen 1-1-tasoituksesta Simo Roiha. Ottelu keräsi lähes 3 000 katsojaa.

VPS hukkasi johtonsa - teini-ikäinen Lampinen toi FC Lahden tasoihin

Vaasan Palloseura kaipaisi kipeästi voittoja miesten jalkapalloliigassa. Lauantaina FC Lahtea vastaan siihen olisi ollut melko hyvä mahdollisuus, mutta peli päättyi kuitenkin VPS:n kahdeksanteen tasapeliin tuloksella 1-1 (1-1).

Kotijoukkue VPS oli kenttätapahtumiin nähden kaksikosta parempi joukkue. VPS:n Samba Sillah laukoi johtomaalin jo viiden minuutin kohdalla, ja muutenkin peli sujui. Varsinkin puolustus oli kunnossa, sillä FC Lahdella oli suuria ongelmia päästä maalipaikkoihin.

FC Lahden tasoituksessa VPS:n Sebastian Strandvall yritti tavoittaa vapaapotkulla Juho Lähdettä, mutta väliin ehti kaksikin FC Lahden pelaajaa. Nopean hyökkäyksen jälkeen 17-vuotias Pyry Lampinen sijoitti pallon maaliin. Sama Lampinen teki edellisessä ottelussa FC Lahden voittomaalin Ilvestä vastaan.

- Hän menee paikkoihin, joissa tapahtuu, analysoi FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä nuorta pelaajaansa.

Lue myös:

Ilves nousi tasoihin supervireisen Ala-Myllymäen viime hetken maalilla Veikkausliigan huippuottelussa – HJK:n mestaruushaaveille kolaus Kukkapuskat saivat kyytiä, kun Lauri Ala-Myllymäki harjoitteli vapaapotkuja kotipihalla – nyt pallot viuhuvat verkkoon ja siirto Ilveksestä ulkomaille on vain ajan kysymys

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat