Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM, Serbia - Suomi
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM: Turkki - Kreikka
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, 1. päivän kooste
  • Urheiluruutu

Gareth Bale saamassa lähtöpassit Real Madridista – päävalmentaja Zinedine Zidane tiukkana: "On kaikkien parhaaksi, että siirto tapahtuu pian"

Walesilaishyökkääjä siirtyi Real Madridiin vuonna 2013 ennätyssummalla.

jalkapallo
Gareth Bale
Gareth Bale Real Madridin vaihtopenkillä toukokuussa 2019. Getty images

Jalkapalloilija Gareth Bale on saamassa lähtöpassit espanjalaisjätti Real Madridista. Joukkueen päävalmentaja Zinedine Zidane ilmoitti asiasta lauantaina Bayern Müncheniä vastaan pelatun harjoitusottelun yhteydessä. Bale ei ollut joukkueen kokoonpanossa mukana, kun Real kärsi 1–3-tappion Texasin Houstonissa pelatussa harjoitusottelussa.

– Hän ei ollut mukana kokoonpanossa, koska seura valmistelee hänen siirtoaan ja siksi hän ei pelannut, Zidane ilmoitti.

– En osaa sanoa, onko kyse 24 vai 48 tunnista. Mitä aiemmin, sen parempi. On kaikkien parhaaksi, että siirto tapahtuu pian, Zidane jatkoi.

Ranskalaisvalmentajan mukaan Bale, 30, ei ole riittävän hyvässä kunnossa pelatakseen hänen kokoonpanossaan.

– Minulla ei ole mitään häntä vastaan. Mutta meidän täytyy tehdä muutoksia. Tämä on valmentajan päätös, mutta myös pelaajan, joka tietää tilanteen.

Bale siirtyi Real Madridiin vuonna 2013. Espanjalaisjätti maksoi Tottenhamista siirtyneestä walesilaishyökkääjästä noin sata miljoonaa euroa, mikä oli myös sen ajan ennätys. Lontoolaisseuran lisäksi Bale on edustanut Southamptonia.

Uransa aikana lukuisista loukkaantumisista kärsineen Balen sopimusta olisi jäljellä vielä kolme vuotta. Hänet on yhdistetty ainakin entiseen seuraansa Tottenhamiin ja Manchester Unitediin.

Realin paidassa hänet muistetaan ennen kaikkea vuoden 2018 Mestarien liigan finaalista, missä vaihdosta sisään tullut walesilainen iski kaksi maalia, joista toinen oli näyttävä saksipotkumaali.

Bale ei ole ollut ranskalaislegendan suosiossa. Zidane valmensi Realin edustusjoukkuetta vuosina 2016–2018, mutta ilmoitti yllättäen toukokuussa 2018 jättävänsä seuran. Hän palasi joukkueen peräsimeen kuitenkin jo viime maaliskuussa seuran annettua lähtöpassit ensin Julen Lopeteguille ja sitten Santiago Solarille. Balen agentti kommentoi tuolloin BBC:lle paluun olleen huono uutinen Balelle, sillä pelaajalla ja valmentajalle on hänen mukaansa ollut erimielisyyksiä pelitavasta.

– Gareth on Real Madridin pelaaja, mutta jos hän lähtee, on se hänen oma päätöksensä, ei Zidanen, Balen agentti Jonathan Barnett sanoi BBC:lle. (siirryt toiseen palveluun)

Lue myös:

Liverpoolin hyökkääjä sai roimat sakot erikoisesta syystä – neuvoi veljeään lyömään vetoa omasta siirrostaan, joka ei edes toteutunut Jymypaukku! Ruotsin supertähti Kosovare Asllani on Real Madridin naisten historian ensimmäinen hankinta

Juventus vahvisti kaupan: de Ligt 75 miljoonalla eurolla seuraan

Lähteet: AFP, BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat