Suora

  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Suurissa kisoissa pitkään voittamaton britti ui uuden maailmanennätyksen – ensimmäisenä alle haamurajan: ”Kaikessa on kyse nauttimisesta”

Adam Peaty ei ole hävinnyt yli viiteen vuoteen 100 metrin rintauintikisaa missään arvokisoissa, eikä nytkään näytä siltä.

uinti
Adam Peaty
Adam Peaty on ylivoimaisessa kunnossa 100 metrin rintauinnissa.Quinn Rooney/Getty Images

Brittiuimari Adam Peaty rikkoi oman 100 metrin rintauinnin maailmanennätyksensä lauantaina uinnin MM-kisoissa Etelä-Koreassa.

Uusi maailmanennätys kirjataan nyt lukemin 56,88. Peaty alitti ensimmäisenä koskaan matkalla 57 sekunnin haamurajan, koska aiempi ennätys oli 57,10.

Peaty rikkoi vieläpä maailmanennätyksen jo välierissä. Hän ei ole hävinnyt 100 metrin rintauintikisaa yli viiteen vuoteen missään suurissa kilpailuissa.

Vetonsa jälkeen Peaty suuntasi mietteensä jo maanantain finaaliin.

– Pidän jalat vain maassa ja työskentelen tiimini kanssa. Kaikessa on kyse nauttimisesta, Peaty tyytyi sanomaan Yle Urheilulle haamurajan rikkomisesta.

Lue lisää:

Ennätystehtailija oli lähdössä baariin, kun hän tajusi laiskuutensa ja alkoi rikkoa rajoja epäinhimillisellä rääkillä – maailman ylivoimaisimmalle uimarille ei löydy kilpailijaa edes historiasta

Dopingkohun keskellä oleva kiinalaisuimari voitti MM-kultaa – hopeamitalisti protestoi rajusti ja kommentoi Yle Urheilulle: "Katsotaan, kuka tuon kultamitalin lopulta saa"

Suomalaisuimarit lähtevät MM-karkeloihin maltillisin tavoittein – "Super-, super-, superpäivänä voi tulla jopa mitali"

Suomalaisuimarit jahtaavat harvinaista menestystä Jallowin johdolla – näin seuraat uinnin MM-kisoja Ylen kanavilla

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat