Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM, Serbia - Suomi
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM: Turkki - Kreikka
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, 1. päivän kooste
  • Urheiluruutu

Helpottava paljastus: EM-kisat kesken jättänyt Maria Huntington aikoo kisata Kalevan kisoissa – takareisi on kunnossa

Maria Huntington avasi terveystilannetta Instagram-tilillään.

yleisurheilu
Maria Huntington
Oliver Hardt/Getty Images for European Athletics

Seitsenottelutähti Maria Huntington rikkoi hiljaisuuden tilanteestaan sunnuntaina Instagram-tilillään. Huntington loukkasi takareittään viime viikon torstaina alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa ja joutui jättämään seitsenottelun kesken ennen neljättä lajia takareisivaivan takia. Siinä vaiheessa Huntington oli neljäntenä eli taistelussa mitalista.

Huntington kävi maanantaina magneettikuvauksessa, mutta ei ole kommentoinut asiaa sen jälkeen.

– Takareidessä ei ollut mitään repeämää. Se vain kramppasi ennen 200 metriä. Onneksi takareidessä ei ole mitään vakavampaa, Huntington kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään Stories-osiossa.

Huntington kertoi, että hänen tarkoituksenaan on kilpailla Kalevan kisoissa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

– Olen jo pystynyt juoksemaan. En ole täysivauhtisia juoksuja tehnyt, mutta hyvältä näyttää. Toivottavasti Kalevan kisoissa saadaan tehtyä hyvä ottelu, Huntington totesi.

Huntington otteli kesäkuun alussa ennätyspisteensä 6053. Dohan MM-raja olisi 6300 pistettä. Huntingtonin edelle on noussut tämän kauden tilastoissa Miia Sillman, joka otteli Universiadeissa 6209 pisteen tuloksen. Se oli suomalaiselta seitsenottelijalta 2000-luvun toiseksi paras tulos.

Lue lisää:

EM-mitalijahdin keskeyttämään joutunut Huntington avasi tilannettaan Instagramissa – reiden vamma pieni mysteeri: "Tällä hetkellä pystyn jo kävelemään"

Suomen EM-mitalihaaveille karmea pettymys! Maria Huntington keskeyttää seitsenottelun – "Vielä eilen kaikki meni hyvin" "Menetkö treenaamaan vai vietätkö päivän krapulassa?" Sairaalareissun jälkeen Maria Huntington teki elämänmuutoksen – parikymppisen urheilijan ura lähti rakettimaiseen nousuun

Lotta Harala palaa kotiseudulleen ja on saamassa uuden valmentajan epätoivoisten hetkien jälkeen – historiallista kautta on ollut raskasta seurata sivusta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat