Lassi Lappalaisella väkevä aloitus MLS-sarjassa – mätti heti kaksi maalia konferenssikärkeä vastaan!

Lassi Lappalainen pääsi maalin makuun heti avausottelussaan MLS-sarjassa.

Major League Soccer
Lassi Lappalainen
Vielä muutama viikko sitten Lassi Lappalainen oli tehokkaana HJK:n paidassa HB Torshavnia vastaan.AOP

HJK:sta Pohjois-Amerikan MLS-jalkapallosarjaan siirtynyt Lassi Lappalainen liekehti heti avausottelussaan Montreal Impactin riveissä.

20-vuotias Lappalainen soitti Philadelphia Unionin maaliverkkoa, kun ottelun pelikellossa oli kulunut aikaa vain reilut kolme minuuttia. Terävästi 16-alueelle juossut Lappalainen sai pallon ja viimeisteli sen tyylikkäästi maaliin.

Lappalainen oli hereillä heti toisen puoliajan alussa ja iski illan toisen osumansa. Lappalainen nousi pallonriiston jälkeen vasemmalta laidalta ja sijoitti pallon vuoren varmasti verkon perukoille.

– Näin unta, että tein yhden maalin, mutta nyt tämä on unelma, Lappalainen kertoi ottelun jälkeen seuran Twitterissä. (siirryt toiseen palveluun)

Lappalainen otettiin ottelun lopussa vaihtoon yleisön suosionosoituksien saattelemana. Suomalaishyökkääjän mukaan avausmaali rentoutti omaa peliä.

– Ensimmäinen maali antoi itseluottamusta ja se auttoi pelaamaan loppupelin, Lappalainen summasi.

Voit katsoa Lappalaisen maalit MLS:n Twitteristä alta.

Impact voitti ottelun lopulta 4–0 ja päätti neljän ottelun tappioputken MLS:ssä. Montreal on itäisessä konferenssissa kuudentena, jota Philadelphia johtaa.

HJK ilmoitti Lappalaisen siirrosta vajaat pari viikkoa sitten. Lappalainen kirjoitti sopimuksen Italian pääsarjaan Serie A:han Bolognan FC:n riveihin, mutta siirtyi lainalle Montreal Impactiin.

Lisätty 28.7.2019 11.30 Lappalaisen kommentit ottelun jälkeen.

Lue myös:

Lassi Lappalainen käy Italiassa vain allekirjoittamassa sopimuksen – siirtyy heti lainalle Montrealiin: "Olen todella tyytyväinen"

Nappipeli! New York Cityn suomalaiskapteeni liekehti MLS:ssä: katso, kuinka millintarkka maannuoliainen sujahti alanurkkaan – "Yksi sarjan tähtipelaajista"

Huuhkaja-pelaajia viedään nyt rapakon taakse – eksoottisessa maassa valmentava suomalainen tuntee mysteerisarjan ja tyrmää pahat puheet: "Ne saavat minut vihaiseksi"

Tasaisessa Veikkausliigassa kamppailu on kovaa ja jokainen ottelu tuntuu tärkeältä – "Jos vähänkin rupeaa lipsumaan, niin kärjestä putoaa nopeasti"

Sky Sports: Kiinalaisseura houkuttelee Gareth Balea miljoona viikossa -diilillä – "Voin vakuuttaa, että lainasopimuksella hän ei lähde"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat