Suora

  • Painin MM, naisten paini

MM-kisauimaria epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – joutui maastapoistumiskieltoon

Unkarilaista uimaria epäillään seksuaalisesta ahdistelusta.

uinti
uinnin mm
Getty Images

Tänään päättyviin uintilajien MM-kisoihin osallistuva uimari joutui maastapoistumiskieltoon Etelä-Koreassa, kertoo eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap. Miesuimaria epäillään 18-vuotiaan naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

Epäilty ahdistelu sattui Yonhapin mukaan varhain sunnuntaiaamuna Gwangjussa, MM-kisojen isäntäkaupungissa. Ahdisteltu nainen oli hälyttänyt nopeasti poliisit, ja epäilty saatiin pidätettyä tapahtumapaikkana olleessa yökerhossa.

Uutistoimisto Reuters kertoi, että epäilty uimari on unkarilainen Tamas Kenderesi. Unkarin joukkueen edustaja vahvisti Reutersille, että Kenderisiä oli kuulusteltu, mutta hän oli päässyt palaamaan MM-kisojen kisakylään. Reutersin mukaan Kenderisi ei saa poistua Etelä-Koreasta kymmeneen päivään.

Kenderisi, 22, on Rion olympialaisten pronssimitalisti kolmen vuoden takaa. Hänen mitalilajinsa oli tuolloin 200 metrin perhosuinti.

Lue myös:

Ida Hulkko oli MM-finaalin kahdeksas – vaikka loppu meni pieleen, maalissa hymyilytti: "Ihan mahtava kokemus"

Kommentti: Suomen uinnin taso junnaa paikallaan – pudotusta edellisistä MM-kisoista

Uintipomo älähti MM-kisoja varjostaneista protesteista: kiukuttelevilta uimareilta voidaan jatkossa ottaa mitalit pois – "Huonoa mainetta lajille"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat