Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa

16-vuotiaat kaksoset ajavat Ajon tallissa Tšekissä – Niki Tuuli hakee toista voittoa

Aki Ajon johtama ratamoottoripyöräilytalli saa nuoret turkkilaiskaksoset samaan kilpailuun, kun MM-sarja jatkuu Tšekin Brnossa.

moottoripyöräily
Can Öncü
Can Öncü voitti viime marraskuussa historian nuorimpana Moto3:n osakilpailun. Hän oli Valencian kilpailun aikaan vasta 15-vuotias.AOP

Aki Ajon johtama ratamoottoripyöräilytalli saa viikonloppuna turkkilaiset Öncünkaksoset samaan kilpailuun, kun MM-sarja jatkuu Tšekin Brnossa. 16-vuotias Deniz Öncü ajaa viikonloppuna ensimmäisen kilpailunsa Moto3-sarjassa.

Deniz Öncün kaksoisveli Can Öncü on ajanut Moto3:n MM-sarjaa kauden alusta lähtien. Viime marraskuussa hänestä tuli 15-vuotiaana historian nuorin voittaja ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa, kun hän ajoi Moto3:n ykköseksi Valenciassa.

Brnossa kisaavat myös sähköpyörät MotoE:n kauden toisessa kilpailussa. Ajon tallissa kisaava Niki Tuuli teki heinäkuun alussa ratamoottoripyöräilyn historiaa, kun hän voitti MotoE:n MM-sarjan avauskilpailun Saksan Sachsenringillä.

MotoE:ssä MM-sarjaan kuuluu neljä kisaviikonloppua.

Lue myös:

Niki Tuuli kierrosennätyksellä voittoon Alastaron Superbike-kilvassa: "Pitää pyrkiä samaan Moto2- ja MotoE-kisoissa"

Uusi MotoE-luokka nousi tuhkasta kukoistukseen – historialliseen voittoon ajanut Niki Tuuli putsasi pöydän Saksassa: "Maistuu tosi hyvältä"

Niki Tuuli valloitti MotoE-luokan historian ensimmäisen MM-osakilpailun

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat