Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

"Tämä on brutaalia" – ruotsalaisseura pettyi Mestarien liigan karsinnoissa, suomalaispelaajien seurat putosivat jatkosta

Mestarien liigan karsintojen kolmannella kierroksella ei ole mukana suomalaispelaajien edustamia joukkueita.

Mestarien liiga
AIK:n Tarik Elyounoussi ja Mariborin Alexandru Cretu taistelevat pallosta.
AIK:n Tarik Elyounoussi (oikealla) ja Mariborin Alexandru Cretu taistelevat pallosta.AOP

HJK ei ollut ainoa joukkue, joka putosi keskiviikkona voitostaan huolimatta jalkapallon miesten Mestarien liigan toisella karsintakierroksella. Vielä kovempi kohtalo oli ruotsalaisella AIK:lla, joka oli vielä jatkoajalla kiinni jatkopaikassa slovenialaista Mariboria vastaan.

Maribor oli voittanut joukkueiden edellisen ottelun Sloveniassa 2–1, mutta AIK käänsi kotikentällään Tukholmassa niin ikään 2–1-voiton. Maalien ja vierasmaalien ollessa tasan edettiin jatkoajalle, jossa AIK:n Tarik Elyounoussi huudatti kotiyleisöä 93. peliminuutilla. Elyounoussin maali oli riittää jatkopaikkaan, kunnes Mariborin Alexandru Cretu hiljensi ruotsalaisyleisön 117. peliminuutilla ja vei Mariborin vierasmaalisäännöllä jatkoon.

– Tämä ei tunnu hyvältä. Peli oli meidän hallussa ja sitten kävi näin. Tämä on brutaalia. Nyt tuntuu pahalta, Elyounoussi kommentoi SVT:lle ottelun jälkeen.

AIK:n Saku Ylätuvan ohella Mestarien liigan pelit päättyivät valkovenäläisen Bate Borisovin Jasse Tuomisella. Bate kärsi 0–2-tappion norjalaisen Rosenborgin vieraana ja putosi jatkosta yhteismaalein 2–3.

Mestarien liigan karsintojen kolmannella kierroksella ei ole mukana suomalaispelaajien edustamia joukkueita.

Lue myös:

Hyvin taistellut HJK ei kyennyt ihmetemppuun Töölössä: serbialainen Crvena Zvezda vei potin ja marssi jatkoon – "Kyllä tämä antaa uskoa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat