Porin Pesäkarhut jyräsi Mynämäen ja varmisti runkosarjan voiton

Emilia Linna ja Susanna Puisto löivät viisi juoksua naiseen.

urheilu
Porin Pesäkarhut.
Pesäkarhut nappasi runkosarjan voiton.Tomi Natri/AOP

Porin Pesäkarhut varmisti perjantai-iltana naisten Superpesiksen runkosarjan voiton. Pesäkarhut löylytti Mynämäkeä jaksovoitoin 2–0 (10–0, 7–1).

Kovimmin Vesattaria kurmuuttivat Emilia Linna ja Susanna Puisto. Kumpikin löi viisi juoksua. Milla Lindström onnistui kaikissa viidessä kärkilyöntiyrityksessään ja toi viisi juoksua.

– Oli kivaa saada onnistumisia, kun pari peliä on ollut vaikeampaa mailan varressa, Linna iloitsi lyönneistään lehdistötilaisuudessa. Joukkueensa parhaana palkittu Linna toi myös kolme juoksua.

Mynämäen ainokaisen sivalsi Maria Kitola-Penttinen.

Pesäkarhut kohtaa vielä Tampereen Manse PP:n runkosarjan päätöskierroksella keskiviikkona. Ottelun tulos on kuitenkin vain kosmeettinen, sillä toisena oleva Lapuan Virkiä ja kolmantena oleva Jyväskylän Kirittäret eivät pysty enää porilaisia saavuttamaan.

– Emme ala vielä valmistautua puolivälieriin, vaan meillä on yksi runkosarjan ottelu jäljellä. Haluan voittaa jokaisen pallopelin, jossa olen mukana ja niin haluaa joukkuekin, sanoi Porin pelinjohtaja Sami Österlund.

– Olen tyytyväinen, ettei mahdollisuus runkosarjan voiton ratkaisemiseen näkynyt tänään otteissamme hermostuneisuutena.

Illan toisessa ottelussa Manse PP voitti Seinäjoen Maila-Jussit kotiutuskisan jälkeen.

Lue myös:

Tiukille meni! Reetta Hurske pääsi juhlimaan piinaavan odotuksen jälkeen – tuore Suomen mestari paljasti: "Terveyden kanssa on taas ollut ongelmia"

Hurjia tuloksia! Maria Huntington viidentenä Suomen kaikkien aikojen tilastossa: "Pika-aiturit sanoivat, että ala juosta aitoja"

KuPS hankki maajoukkuejalkapalloilija Katarina Naumasen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat