Suora

  • Ski Tour, naisten 38 km
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Rasnov
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Rasnov
  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, torstai
  • "Astmaanhan voi kuolla" - Eevi Bengs joutuu jatkuvasti työstämään suurinta pelkoaan
  • Ski Tour, miesten 38 km
  • "Haluan, että elämäni on kuin täyteläinen single malt-viski": Olympiatoivo Anni Vuohijoki on diplomi-insinööri, lääkäriopiskelija ja yksityisyrittäjä - eikä suostu tekemään kompromisseja
  • Pariviesti, Anterselva

Latvala johtaa kiihkeää sekuntikamppailua, ajamisen ilon jälleen löytänyt Lappi kolmantena – Kalle Rovanperä matkalla kohti ylivoimaista luokkavoittoa

Harjun yleisöerikoiskokeen nopein oli torstai-illan tapaan Hyundain Thierry Neuville.

Rallin MM-sarja
Jari-Matti Latvala Toyota 2019 Jyväskylä.
Jari-Matti Latvala ajoi päivän mittaan kuusi pohja-aikaa.Tomi Hänninen

Toyotan Jari-Matti Latvala johtaa Jyväskylän MM-rallia pitkän perjantaipäivän päätteeksi. Latvala ajoi perjantaina peräti kuusi pohja-aikaa, joista yksi oli jaettu.

Päivän aikana nähtiin uskomattoman jännittävää sekuntikamppailua, ja neljä kärkimiestä ovat kaikki 2,6 sekunnin sisällä.

Latvalan perässä tallikaveri Kris Meeke on toisena 1,2 sekunnin päässä, ja ajamisen ilon pitkästä aikaa löytänyt Citroenin Esapekka Lappi kolmantena 2,4 sekuntia Latvalasta. Nelikon täydentää koko päivän ensimmäisenä kuskina tielle sännännyt Toyotan Ott Tänak, joka joutui antamaan iltapäivän pätkillä periksi kärkipaikaltaan.

Nelikon takana on myös tasaista. Seitsemäntenä oleva Sebastien Ogier ei ole kuin 15,3 sekuntia kärjestä, ja väliin mahtuvat myös Hyundai-kaksikko Craig Breen-Andreas Mikkelsen.

Teemu Suninen oli päivän pettynein suomalainen. M-Sportin Ford ei lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa päivää, ja hän on tulosliuskalla vasta yhdeksäntenä yli 52 sekuntia Latvalaa jäljessä.

Thierry Neuville Harjulla.
Katso kooste Harjun erikoiskokeesta

WRC2 Pro -luokkaa johtava Kalle Rovanperä on karistanut luokan kakkosena ajavan Fordin Eric Camillin jo kahden minuutin ja 15 sekunnin päähän.

Ralli jatkuu lauantaina kahdeksalla erikoiskokeella. Pihlajakosken erikoiskoe starttaa kello 8.08, ja sitä voi seurata Ralliradiossa, Ralliradio Plus -palvelussa sekä Yle Urheilun verkkosivuilla. Videoklipit, tärkeimmät tapahtumat, lähetystiedot ja kaikki uutiset löytää helposti osoitteesta yle.fi/mmralli.

klo 21:12: TILANNE 11/23 EK:N JÄLKEEN:

1. Jari-Matti Latvala Toyota 1.04.01,1

2. Kris Meeke Toyota +1,2

3. Esapekka Lappi Citroen +2,4

4. Ott Tänak Toyota +2,6

5. Craig Breen Hyundai +14,2

6. Andreas Mikkelsen Hyundai +14,6

7. Sebastien Ogier Citroen +15,3

8. Thierry Neuville Hyundai +30,9

9. Teemu Suninen Ford +52,6

10. Gus Greensmith Ford +1.38,3

11. Kalle Rovanperä Skoda +3.08,6 (WRC2 Pro)

Lue myös:

Latvala huippuviihdyttävän päivän päätteeksi kärjessä, Lappi tiukan sekuntikamppailun kolmantena – Yle seurasi Jyväskylän MM-rallin perjantain tapahtumia hetki hetkeltä

Seitsenkertainen Jyväskylän valtias Marcus Grönholm penää suomalaiskuskeilta rohkeutta kotikisassa: “Pitää pystyä taistelemaan voitosta, pulinat pois”

Räikkösen piti haastaa Kankkunen Jyväskylässä, mutta rallilegendalle kaksinkamppailu on yhä mahdollinen – Seppo Räty seurasi tämän vuoden ajoa, vaikka Kalevan kisat käynnissä

Yle lähettää Jyväskylän MM-rallin laajasti kanavillaan – katso lähetystiedot

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat