Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kimi Räikkönen piiskasi Alfa Romeonsa jälleen kärkikymmenikköön: kuittasi pito-ongelmat C Morella tyylilleen uskollisena – "Sellaista se on"

Alfa Romeon Kimi Räikkösen vauhti riitti aika-ajon viimeiseen osioon, jossa paremmat sijoitukset jäivät haaveeksi.

Formula 1
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen oli Unkarin GP:n aika-ajon kymmenes.Getty Images

Kimi Räikkönen piiskasi Alfa Romeonsa jälleen hyvään vauhtiin Unkarin GP:n aika-ajossa. Kolmannessa osiossa rajat tulivat vastaan ja tuloksena oli kymmenes lähtöruutu.

Jatkopaikkaa aika-ajon viimeiseen osioon suomalainen joutui jännittämään viime hetkille asti, mutta Räikkönen selvisi jatkoon viimeisenä kuljettajana.

– Yksi virhe oli kakkososion ensimmäisellä kierroksella, mutta sen jälkeen auto tuntui hyvältä, Räikkönen sanoi C Morelle.

Räikkönen oli tyytyväinen omaan kierrokseensa viimeisessä osiossa, vaikka sijoituksia sillä ei enää pystynyt poimimaan. Pitoa suomalainen olisi toivonut enemmän.

– Välillä on tosi hyvä pito ja sitten yhtäkkiä huononee. Se tekee totta kai ajamisen hankalammaksi, kun ei ikinä tiedä mitä tuleman pitää. Sellaista se on, Räikkönen sanoi tyylilleen uskollisena.

Viime viikonloppuna Hockenheimissa Räikkönen ajoi seitsemänneksi, mutta aikasakko pudotti hänet lopulta pisteiltä. Kisavauhtia Räikkönen ei lähtenyt aika-ajon jälkeen ennustamaan.

– Vaikea sanoa. Katsotaan, millainen keli on huomenna ja mitä saadaan siitä irti, Räikkönen totesi.

Lue myös:

Huipputasainen Unkarin GP:n aika-ajo päättyi Max Verstappenin juhliin – Valtteri Bottas jäi äärimmäisen niukalla erolla toiseksi

Menipä tiukalle! Max Verstappen ajoi uransa ensimmäisen paalun, Bottas toiseen ruutuun – näin eteni Unkarin GP:n aika-ajo

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat