Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu

Lapuan Virkiä runkosarjan kakkonen – Kirittäret taas nurin

Lapuan Virkiä kaatoi Jyväskylän Kirittäret naisten Superpesis-kierroksen huippuottelussa.

pesäpallo
Jenna Kammi-Rahnasto, Lapuan Virkiä.
Jenna Kammi-Rahnasto, Lapuan Virkiä.Tomi Hänninen

Jyväskylän Kirittäriltä on jäänyt viime yhteenotoista luu kouraan, kun se on kohdannut Lapuan Virkiän. Sunnuntaina ei nähty mitään uutta tällä rintamalla.

Tasainen ottelu ratkesi toisen jakson neljännessä vuoroparissa, jolloin Lapuan Iina Lehtinen löi Kaisa Peräahon kotiin. Tällä juoksulla Virkiä vei toisen jakson 4-3 ja koko ottelun numeroin 1–0. Avausjakso oäättyi 1-1.

Voitto takasi Lapualle runkosarjan kakkostilan ennen Jyväskylää. Lapuan palkitut olivat Emmi Laine ja Jenna Kammi-Rahnasto. Vieraiden parhaaksi arvioitiin Emma Körkkö (1+0/1).

Virkiä on nyt voittanut kaikki kauden neljä otteluaan Kirittäriä vastaan. Joukkueet kohtaavat toisensa todennäköisesti välierissä, mikäli joukkueet selvittävät omat puolivälierävastustajansa.

Muissa päivän otteluissa Lappajärvi taipui Seinäjoelle 0–2 (0-5, 1-7), Kempele Hyvinkäälle 1–2 (1-4, 3-2, 1-1, 1-2) ja Mynämäki-Tamperelle 1-2 (4-5, 8-7, 0-1).

Lapuan ohella kotivoittoon ylsi Rauma, joka kaatoi Lappeenrannan 2–0 (2-0, 2-0). Runkosarjan päätöskierros pelataan tulevana keskiviikkona 7. päivä elokuuta. Sarjataulukko ja seuraava kierros täältä.

Lue myös:

Porin Pesäkarhut jyräsi Mynämäen ja varmisti runkosarjan voiton

Kirittäret ei pystynyt vieläkään yllättämään Virkiää – Lapualla pelataan jo kuin pudotuspelejä: "Reilun viikon päästä vain voitot merkkaavat"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat