Suora

  • Dota 2: The International

Kaksi venäläistä huippu-urheilijaa hukkui traagisesti

Potkunyrkkeilyn maailmanmestari Elina Gismeeva ja maailmanlistan kakkonen Fatima Zhagupova ovat hukkuneet Mustallamerellä.

kamppailulajit
Elina Gismeeva, Fatima Zhagupova
Venäjän potkunyrkkeilyliitto

Maailmanmestari Elina Gismeeva, 27, ja maailmanlistan kakkonen Fatima Zhagupova, 33, hukkuivat Sevastopolin ranta-alueella Krimillä.

Silminnäkijöiden mukaan toinen naisista oli hypännyt mereen ja joutunut heti vaikeuksiin myrskysäässä. Tämän jälkeen treenikaveri oli hypännyt auttamaan, mutta myös hän koki isojen aaltojen voiman.

Sevastopolin virkamies kertoi, että iso aalto oli heittänyt ensimmäisenä veteen menneen naisen rajusti laituria vasten. Toinen nainen näki tämän ja hyppäsi pelastamaan.

Vedestä kuultiin apua-huutoja, mutta pelastajat eivät pystyneet auttamaan ajoissa kaksikkoa. Myrskyn voimakkuus Mustanmeren satamassa vaikeutti merkittävästi pelastusyrityksiä.

Potkunyrkkeilyhuippujen sunnuntaina sattuneesesta traagisesta hukkumisesta kirjoitti muun muassa Tass-tietotoimisto maanantaina.

Korjattu 6.8. klo 9.35: Korjattu jutun otsikkoa ja tarkennettu tapahtumapaikkaa. Onnettomuus tapahtui Krimin niemimaalla, ei Venäjällä.

Lue myös:

Pyöräilyn 22-vuotias huippulupaus Lambrecht kuoli kilpailussa sattuneessa onnettomuudessa saamiinsa vammoihin

Lähteet: Tass - sport.ru

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat