Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Lontoon-lennolla häiriköinti kävi kalliiksi – seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Olesen suljettiin golfin Euroopan-kiertueelta

Tanskalaisgolfari Thorbjörn Olesen sai viime viikolla syytteen seksuaalisesta ahdistelusta, minkä lisäksi häntä syytetään pahoinpitelystä ja juopumuksesta lentokoneessa.

urheilu
Thorbjörn Olesen lyö palloa.
Thorbjörn Olesen.EPA

Golfin Euroopan-kiertue on sulkenut tanskalaisen Thorbjörn Olesenin kilpailuistaan toistaiseksi. Olesen sai viime viikolla Lontoossa syytteen seksuaalisesta ahdistelusta ja hän joutui pidätetyksi. Kilpailukielto jatkuu hänen oikeudenkäyntiinsä asti, ja jatkotoimet ratkeavat oikeuden ratkaisun jälkeen.

–Tapaus on vielä kesken, joten emme kommentoi tapausta enempää, Euroopan-kiertue ilmoitti Golf Digest -sivuston mukaan.

Olesenin tapauksen oikeuskäsittelyn on määrä alkaa 21. elokuuta. Häntä syytetään ahdistelun lisäksi juopumuksesta lentokoneessa ja pahoinpitelystä.

Brittimedian tietojen mukaan Olesenin epäillään hyväksikäyttäneen unessa ollutta naismatkustajaan matkalla Memphisistä Lontooseen. Lisäksi Olesen joutui lennolla riitaan muiden matkustajien kanssa. Lehtitietojen mukaan hän olisi myös virtsannut koneen käytävälle.

Lennon jälkeen Olesen joutui poliisin huomaan Heathrown lentokentällä.

Olesenilla, 29, on viisi voittoa Euroopan-kiertueen turnauksista, ja hän kuului Euroopan joukkueeseen viime vuoden Ryder cupissa. Olesenin asianajaja on kertonut, että hänen asiakkaansa tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa tapauksen selvittämiseksi.

Lennon tapahtumista ovat kertoneet muiden muassa Independent ja Sun -lehdet.

Lue myös:

Tanskalaista huippugolfari Olesenia epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – sekoili humalassa lentokoneessa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat