Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Aseellisen ryöstön kohteeksi joutuneilla Valioliiga-tähdillä yhä "turvallisuusongelmia" – Arsenal-kaksikolta jää avauspeli väliin

Sead Kolasinacin ja Mesut Özilin turvallisuuteen liittyvää uutta asiaa tutkii parhaillaan poliisi.

Englannin Valioliiga
Sead Kolasinac Mesut Özil
Sead Kolasinacin ja Mesut Özilin valmistautuminen kauteen on ollut dramaattinen.Getty Images

Jalkapallon Englanin Valioliiga-seuran Arsenalin tähtien Mesut Özilin ja Sead Kolasinacin piina jatkuu. Suurseuroihin lukeutuva Arsenal tiedotti perjantaina, että Özil ja Kolasinac eivät ole mukana sunnuntain avausottelussa Newcastlea vastaan.

Syynä on tiedotteen mukaan pelaajien turvallisuustilanne, jota poliisi tutkii parhaillaan. Heinäkuun lopulla aseistetut miehet hyökkäsivät Özilin autoon Lontoossa. Twitteriin lähetetyllä videolla näkyy, kuinka Kolasinac hyppää autosta ja onnistuu karkottamaan hyökkääjät tiehensä.

Kaksikko oli tapahtuneen jälkeen sivussa harjoitusottelusta Lyonia vastaan, mutta he olivat mukana joukkueessa sunnuntaina Barcelonaa vastaan. Nyt poliisi ilmeisesti tutkii uutta pelaajien turvallisuuteen liittyvää tapausta.

– Pelaajien ja heidän perheensä hyvinvointi on aina kaikkien tärkeintä. Olemme tehneet päätöksen sen jälkeen, kun keskustelimme pelaajien ja heidän edustajien kanssa, Arsenalin tiedotteessa todettiin Özilin ja Kolasinacin poisjäänneistä.

– Toimimme poliisin kanssa yhteistyössä ja tuemme pelaajia sekä heidän perheitään jatkuvasti.

Arsenal ei kommentoinut asiaa enempää ja toivoi Kolasinacin sekä Özilin toivovan mahdollisimman pian kokoonpanoon. Valioliiga alkaa perjantaina, kun Teemu Pukin Norwich kohtaa Liverpoolin kello 22 alkaen.

Lue lisää:

Arsenalissa tapahtuu kummia: tähtikaksikko joutui aseellisen ryöstön kohteeksi ja nyt pelaajan asunnosta löytyi ruumis

Teemu Pukin viime vuosi Norwichissa oli sensaatio: "Taisin olla aika hyvä hankinta" – kausi Valioliigassa alkaa tänään kovimmassa mahdollisessa paikassa

Lähteet: BBC, AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat