Suora

  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Urheiluruutu
  • Yleisurheilun GP
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä
  • Stella Hagelstam haluaa olympiaratsastajaksi ja tehdä edesmenneen äitinsä ylpeäksi

Joshuan ja Ruizin uusintaottelu käydään joulukuussa Saudi-Arabiassa

Yllätystappion kokenut Anthony Joshua kohtaa Andy Ruiz Juniorin 7. joulukuuta.

nyrkkeily
Andy Ruiz Jr. ja Anthony Joshua
Andy Ruiz Jr. yllätti moninkertaisen raskaansarjan maailmanmestarin Anthony Joshuan kesäkuun alussa New Yorkissa.Getty Images

Anthony Joshuan ja Andy Ruiz Juniorin uusintaottelu nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruudesta käydään 7. joulukuuta Saudi-Arabiassa, Joshua kertoi Twitterissä.

Meksikolainen Ruiz Jr aiheutti kesäkuussa yhden raskaansarjan kaikkien aikojen yllätyksistä tyrmäämällä Joshuan New Yorkissa ja ottamalla WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvyöt.

Britti Joshua oli ennen kesäkuun tappiota voittanut kaikki 22 ammattilaisotteluaan, mutta häntä kymmenen senttiä lyhyempi ja pullea Ruiz puski väkisin lähietäisyydelle ja pudotti Joshuan lattiaan neljä kertaa.

Ruiz on ensimmäinen meksikolainen raskaansarjan maailmanmestari. Voittonsa jälkeen Ruiz on arvostellut Joshuan nyrkkeilytaitoja ja luvannut olla entistä paremmin valmistautunut uusintaottelussa.

Lue myös:

Altavastaaja Andy Ruiz tyrmäsi Anthony Joshuan MM-ottelussa

Joshua hakee hyvitystä yllätystappiolleen – uusintaottelu loppuvuodesta

Tatli yrittää Savonlinnassa takaisin voittojen tielle elämänsä ensimmäisen tyrmäystappion jälkeen – MM-vyö on yhä tavoite, jota varten uusi ottelu ulkomailla on todennäköinen

Eva Wahlströmin paras tuliainen titteliottelusta oli maailmanmestaruusvyö – yllättävä tilanne ottelun alussa oli sotkea koko kamppailun: "Minua jännitti samoin kuin joskus nuorena nyrkkeilijänä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat