Suora

  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, keilat- ja nauhafinaalit
  • Painin MM: Naisten paini
  • Fredrik Smulterin 400 kilon haamunosto oli alkusysäys uran loppumiselle
  • Camilla Richardssonin usko lopahti - todisti itselleen olleensa väärässä
  • Rytmisen MM, keilojen ja nauhan loppukilpailut
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää
  • Kuin savuna ilmaan

Ilveksen tärkeällä voitolla kallis hinta – tähtihankinta kannettiin paareilla kentältä

Ilveksen tuore laitapuolustajahankinta Janne Saksela loukkaantui vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Veikkausliiga
Janne Saksela.
Janne Sakselan loppukausi voi olla vaarassa loukkaantumisen jälkeen.Juha Tamminen/AOP

Tampereen Ilves nousi takaisin sarjakärkeen ottamalla tärkeän vierasvoiton Maarianhaminassa. Ilves löi jalkapallon Veikkausliigan ottelussa IFK Mariehamnin maalein 1–0.

IFK sai heti ottelun alussa rangaistuspotkun, mutta Mika Hilander torjui Keaton Isakssonin yrityksen. Ilves siirtyi johtoon tauon jälkeen. IFK:n Daniel Sjölund menetti pallon keskikentällä, Tiemoko Fofana juoksi läpiajoon ja syötti Ilari Mettälälle, joka viimeisteli helposti lukemiksi 1–0.

Tunnin pelin jälkeen Ilves koki rajun menetyksen. Janne Saksela loukkasi itseään kaksinkamppailutilanteessa ja jäi pitelemään vasenta polveaan kentän pintaan. Jalka ei kestänyt kävelyä ja laitapuolustaja jouduttiin kantamaan paareilla kentältä jääpussi polvellaan. Ottelu oli Sakselalle vasta toinen Ilveksen paidassa.

Kahdeksan maaottelua pelannut Saksela siirtyi Tampereelle elokuussa suurten odotusten saattelemana. 26-vuotiaalla pelaajalla on ollut urallaan useita loukkaantumisia.

Ilves voitti ottelun 1–0 ja nousi Veikkausliigan kärkeen. Turun Inter on toisena kolmen pisteen päässä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Jos Sakselan toipumisajasta tulee pitkä, kolaus tamperelaisten mestaruushaaveille voi kuitenkin olla raju. IFK Mariehamn on valahtanut jo yhdeksänneksi.

RoPS lisäsi VPS:n ahdinkoa

RoPS ja VPS kohtasivat Veikkausliigan häntäpäässä Rovaniemellä. Ottelu päättyi RoPSin voittoon maalein 2–1. Youness Rahimi vei kotijoukkueen johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen, mutta Timi Lahti toi jumbojoukkue VPS:n tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta, kun pelikellossa oli 16 minuuttia.

Toisella puoliajalla Matias Tamminen, 17, teki rovaniemeläisten voittomaalin. VPS:llä oli vaihtopenkillä käytössään vain kaksi kenttäpelaajaa, joista molemmat päävalmentaja Christian Sund laittoi kentälle.

VPS on yhä ilman voittoa pelattuaan 19 ottelua. RoPS on kymmenentenä, nyt kuusi pistettä karsijan paikkaa pitävän KPV:n yläpuolella.

Päivitetty kello 19.21. Inter on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Ilves.

Lue myös:

Talousvaikeuksissa tuskailevalla VPS:llä on ollut pahimmillaan vain yksi vaihtopelaaja, mutta tunnelin päässä näkyy valoa – ”Jos rahoitus menee maaliin, tilanne on enemmän kuin hallinnassa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat