Suora

  • Rytmisen EM, joukkueiden 2-ottelun pallo-ohjelma
  • Alppihiihdon MC: Lech/Zürs, naisten paripujottelu
  • Lech/Zürs, naisten paripujottelu
  • Paineet hävisivät - urheilijaidentiteetti jäi: Kaisa Mäkäräinen etsii elämälleen uutta suuntaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Joukkueiden 2-ottelu

Karu tappioputki painaa, olympiaunelmakin haihtui – mihin Suomen lentopallomaajoukkueen menestystarina katkesi?

Urheiluhullut-ohjelmassa ruoditaan maanantaina miesten lentopallomaajoukkueen tilannetta.

Muu urheilu
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

14 ottelua, 14 tappiota. Suomen lentopallomaajoukkueen saldo uuden valmentajan Joel Banksin alaisuudessa on murheellinen.

Vielä muutama vuosi sitten suomalaiset saivat tottua siihen, että lentopallomiehet pystyvät haastamaan – ja voittamaan – maailman huippumaat. Arvokisoista oli lupa odottaa menestystä. Nyt tilanne on lähes päinvastainen. Miksi ja miten menestystarina katkesi?

Tilannetta ei helpota se, että Lentopalloliiton toimistolla ovi on käynyt tiuhaan tahtiin. Viime keväänä toimitusjohtaja irtisanottiin, ja sen jälkeen irtisanoutuivat varatoimitusjohtaja ja hallintopäällikkö. Kaiken lisäksi Venäjän maajoukkue nappasi menestystä tuoneen päävalmentajan Tuomas Sammelvuon.

Radio Suomessa kuultavan Urheiluhullut-ohjelman vieraina ovat maajoukkueen entinen luottomies Matti Oivanen ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Suorassa lähetyksessä kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.05 ja podcastina Yle Areenassa.

Lue myös:

Lentopalloliiton toimitusjohtaja: Tuomas Sammelvuon siirtoa ei olisi voitu estää – liitto joutui päästämään entisen maajoukkuevalmentajan Venäjälle ilmaiseksi

Joel Banks on hävinnyt kaikki 14 otteluaan Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentajana – "Totuus on, ettemme ole riittävän hyviä"

Lentopallomaajoukkueen konkari latoi tylyä tekstiä penkin alle menneen olympiakarsintaturnauksen päätteeksi: "Olen aina pelannut voitosta, enkä siitä, että päästään koskemaan palloon"

Hallintopäällikkö Jaana Laurilan lähtö kirpaisee lajin sisällä – Yle Urheilun asiantuntija kommentoi Lentopalloliiton toimintaa: "Kaikki on ollut todella levällään"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat