Suora

  • Elävä arkisto esittää

Paha takaisku mestaruudesta kamppailevalle Ilvekselle: Sakselan vamma vaatii leikkaushoitoa

Ilveksen tuore hankinta Janne Saksela loukkasi polvensa sunnuntain ottelussa. Vamma vaatii leikkaushoitoa.

Veikkausliiga
Janne Saksela
Janne Saksela ehti pelata kelta-vihreissä vain kaksi ottelua.Juha Tamminen/AOP

Elokuun ensimmäisellä viikolla Veikkausliiga-joukkue Ilvekseen liittynyt Janne Saksela joutuu leikkaukseen. Hän ehti edustaa Ilvestä vain kahdessa ottelussa.

Saksela loukkaantui kaksinkamppailutilanteessa sunnuntaina vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hän jäi kentän pintaan pitelemään vasenta polveaan tilanteen jälkeen. Jalka ei kestänyt kävelyä, ja Saksela jouduttiin kantamaan paareilla pois kentältä.

Ilves solmi Saskelan kanssa puolitoistavuotisen pelaajasopimuksen elokuun alussa. Saksela on aiemmin pelannut Hollannin pääsarjaa. Suomessa hän on edustanut muun muassa HJK:ta ja RoPSia.

Maaotteluita Sakselalla on vyöllään kahdeksan kappaletta.

Tuoreen hankinnan loukkaantuminen on paha takaisku Ilvekselle, joka kamppailee Suomen mestaruudesta. Ilves johtaa Veikkausliigaa. Joukkue on kerännyt 18 ottelusta 36 pistettä. Toisena väijyvä FC Inter on kolmen pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Ilveksellä on jäljellä neljä runkosarjan ottelua ennen jatkosarjojen alkamista.

Suomen mestaruuden Ilves on voittanut vain kerran, vuonna 1983. Edellisen kerran Ilves oli Veikkausliigassa mitaleilla vuonna 2017, jolloin tamperelaisseura saavutti pronssia.

Tällä kaudella Ilves voitti Suomen Cupin.

Ilves tiedotti tiistaina Sakselan tilanteesta. Kuntoutumisajasta seura kertoo myöhemmin.

Lue myös:

Ilveksen tärkeällä voitolla kallis hinta – tähtihankinta kannettiin paareilla kentältä

Veikkausliigan ääritasaisen runkosarjan päätöskierroksilla riittää panoksia – uudessa sarjajärjestelmässä jopa kahdeksanneksi sijoittunut voi vielä yltää eurokentille

Sekasortoon päättyneen Suomen cupin finaalin jälkeiset tapahtumat toivat sakkoja Ilvekselle ja Palloliitolle – "Voimankäyttövälineitä koskeva ohjeistus on ollut puutteellista"

Kukkapuskat saivat kyytiä, kun Lauri Ala-Myllymäki harjoitteli vapaapotkuja kotipihalla – nyt pallot viuhuvat verkkoon ja siirto Ilveksestä ulkomaille on vain ajan kysymys

Futarin polvet ja nilkat ovat kovilla – Veikkausliigapelaajat raportoivat älypuhelimella vammansa, jotta niiltä opittaisiin välttymään

Lähteet: ilvesedustus.fi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat