Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Glen Kamaran skottiseura pudotti Tim Sparvin edustaman Midtjyllandin Eurooppa-liigassa

Suomalaispelaajista Glen Kamaran ja Jasse Tuomisen pelit jatkuvat Eurooppa-liigassa.

jalkapallo
Glen Kamara
Glen Kamaran pelit Eurooppa-liigassa jatkuvat.Stuart Wallace / BPI / REX / All Over Press

Suomalaispelaajista Glen Kamaran ja Jasse Tuomisen pelit jalkapallon Eurooppa-liigassa jatkuvat. Kamaran skottiseura Rangers ja Tuomisen valkovenäläisseura BATE Borisov etenivät jatkoon torstain kolmannelta karsintakierrokselta.

Rangers kohtasi kotonaan tanskalaisen Midtjyllandin, jonka se oli voittanut avausosassa 4–2. Ottelussa nähtiin kaksikin suomalaispelaajaa, sillä Midtjylland vaihtoi keskikenttäpelaaja Tim Sparvin kentälle 69. minuutilla. Kamara pelasi koko ottelun ja katseli kertaalleen keltaista korttia.

Rangers voitti ottelun 3–1 kolumbialaisen Alfredo Morelosin kahden maalin siivittämänä ja meni jatkoon yhteismaalein 7–3.

Tuomisen BATE pelasi kotonaan maalittoman tasapelin bosnialaista Sarajevoa vastaan ja otti jatkopaikan yhteismaalein 2–1. Tuominen vaihdettiin kentälle 68. minuutilla.

Paulus Arajuuren Bröndbyn taival katkesi 1–3-tappioon portugalilaisen Bragan vieraana. Bröndyn jatkomahdollisuudet olivat ohuet, sillä tanskalaisseura oli hävinnyt avausosan kotikentällään 2–4. Arajuuri pelasi Portugalissa koko ottelun.

Eurooppa-liigan viimeinen karsintakierros pelataan 22. ja 29. elokuuta. Otteluparien voittajat selviävät lohkovaiheeseen.

Lue myös:

Huuhkajien keskikenttämies palasi Suomi-futiksen kartalle ryminällä ja nauttii noususuhdanteesta nyt täysin rinnoin: "Mahtavaa aikaa"

"Juoksen alasti torilla, jos pääsemme EM-kisoihin" – Huuhkaja-kapteeni Tim Sparv ymmärsi rajallisuutensa ja kurkottaa nyt kohti suurta unelmaa likaa kasvoissa

Huuhkajien Paulus Arajuuri ei tiedä vielä uutta osoitettaan – otteluruuhkassa painivan Brøndbyn tukipilari ei lähde aliarvioimaan Interiä

HJK kaatui päävalmentajan mukaan kotimaan kentiltä tuttuun perisyntiinsä: "Meillä ei ole voittamisen rutiinia"

HJK koki karmean pettymyksen kotikentällä: Riga FC nousi kaksi kertaa tasoihin ja eteni vierasmaalisäännöllä jatkoon Eurooppa-liigassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat