Suora

  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, Suomi - Turkki
  • Urheiluruutu

Kentälle rynnännyt kannattaja aiheutti Liverpoolille lisää loukkaantumishuolia – myös kakkosvahti Adrianin pelaaminen lauantaina on epävarmaa

Ykkösvahti Alisson loukkaantui Valioliigakauden avauksessa, ja hän on sivussa "seuraavien viikkojen ajan".

Englannin Valioliiga
Adrian
Liverpool-vahti Adrian loukkaantui kannattajan syöksyttyä juhlistamaan Super cupin voittoa. AOP

Liverpoolin kausi on tulosten valossa alkanut voitokkaasti, mutta samalla epäonnekkaasti.

Joukkueen ykkösvahti Alisson Becker loukkaantui Valioliigakauden avauksessa Norwichia vastaan viime viikon perjantaina. Hänet korvasi vasta tällöin vain muutamaa päivää aiemmin West Hamista ilmaisella siirrolla Liverpooliin saapunut Adrian.

Liverpoolin ilmoituksen mukaan pohjevammasta kärsivä Alisson on sivussa "seuraavien viikkojen ajan". Häntä ei luonnollisesti nähty myöskään keskiviikkona Super Cupin loppuottelussa, missä Liverpool kukisti Chelsean rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Istanbulin illassa ykkösvahdin viittaa kantoi Adrian, joka juhli toisessa ottelussaan pokaalia.

Nyt kuitenkin myös Adrianin pelaaminen lauantain Valioliigaottelussa Southamptonia vastaan on epävarmaa.

Syynä on kannattaja, joka syöksyi rangaistuspotkukilpailun päätteeksi juhlimaan suosikkijoukkueensa kanssa kentälle. Kannattajaa jahdanneet järjestysmiehet saivat taklattua kannattajan, joka liukastui Liverpool-pelaajien päälle. Tilanteessa Liverpool-vahti loukkasi nilkkansa – niin pahasti, että jopa pelaaminen on epävarmaa.

– Eilen nilkka oli turvonnut, mutta tänään se on paljon parempi, Liverpool-valmentaja Jürgen Klopp sanoi tiedotustilaisuudessa.

Klopp lisäsi, että nyt seura odottaa turvotuksen laskevan.

– Hän ei olisi voinut pelata heti laskeuduttuamme Liverpooliin. Voitte kuvitella, mitä lentäminen aiheuttaa turvotukselle. Nyt nilkka on parempi, mutta teemme päätöksen pelaamisesta huomenna.

– Paikalla oli enimmäkseen Liverpool-faneja, joten luultavasti kyse oli omasta kannattajasta. Mitä voin sanoa? Tietysti rakastamme kannattajiamme, mutta tämä on yksi pahimmista esimerkeistä, mitä voi tapahtua. Jos yksi kannattaja ei osaa hillitä itseään, muiden ympärillä olevien tulisi se tehdä. Tämä ei ole hauskaa, tämä on hullua.

Tarjolla mahdolliseksi korvaajaksi on 35-vuotias Andy Lonergan, joka oli seuran mukana harjoituskaudella pelaten yhden puoliajan. Lonerganin sopimus Middlesbroughin kanssa umpeutui viime kauden päätteeksi. Myös 20-vuotias Caoimhin Kelleher seuran akatemiasta on mahdollinen korvaaja, mutta hänkin on kärsinyt loukkaantumisista.

Lue myös:

Liverpoolille jo neljäs Super Cupin pokaali – urhea Chelsea antautui vasta rangaistuspotkuilla

Liverpoolin ykkösmaalivahti pois vahvuudesta "seuraavien viikkojen ajan"

Pohjevamma pitää Liverpool-vahti Alissonin sivussa keskiviikon Super Cup -kohtaamisesta – Klopp luottaa tuoreeseen hankintaan

Lähteet: BBC, Guardian

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat