Suora

  • Rytmisen MM, joukkueiden välinefinaalit
  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Painin MM, vapaapaini
  • Rytmisen MM, joukkueiden 5 pallon sekä 3 vanteen/2 keilojen loppukilpailut
  • Painin MM: Vapaapaini

Real Madridille takaisku kauden avauksen alla – vamma pitää Eden Hazardin poissa pelikentiltä jopa kuukauden

Myös Gareth Balen asema joukkueessa on muuttunut.

jalkapallo
Eden Hazard
Eden Hazard on poissa pelikentiltä kolmesta neljään viikkoa. AOP

Real Madrid sai perjantaina ikäviä uutisia, kun joukkueeseen kesällä liittynyt Eden Hazard loukkaantui vain päivä ennen sarja-avausta Celta Vigoa vastaan.

Hazard sai reisivamman joukkueen harjoituksissa. Seuran mukaan vamma pitää supertähden poissa pelikentiltä noin kolmesta neljään viikkoa, joten belgialaisen La Liga -debyytti siirtyy syyskuulle.

Hazard saapui Madridiin Chelseasta noin 100 miljoonan euron siirtosummalla. Hän ehti edustaa lontoolaisseuraa kesästä 2012.

Samalla joukkueen päävalmentaja Zinedine Zidane myönsi, että suunnitelmat Gareth Balen suhteen ovat muuttuneet.

Walesilaisen siirtosekoilu on ollut jalkapallomaailman kesän seuratuimpia tapahtumia. Ensin ranskalaisvalmentaja ilmoitti, ettei Balelle ole hänen joukkuessaan käyttöä. Pieneen rooliin jäänyt hyökkääjä oli jo siirtymässä Kiinaan, mutta Real Madrid torppasi siirron. Zidane jätti walesilaisen pois kolmesta peräkkäisestä harjoitusottelusta. Sittemmin Zidane on kutstunut Balen takaisin joukkueen vahvuuteen ja Bale pelasi muun muassa viime viikon sunnuntaina Romaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

– Näytti siltä, että hän lähtee, mutta nyt hän on täällä. Tilanteet muuttuvat ja lasken hänet nyt mukaan siinä missä muutkin.

– Hänellä on sopimus ja hän on tärkeä pelaaja. Toivon, että jokainen pelaaja haluaa tehdä kokoonpanon valitsemisesta mahdollisimman vaikeaa.

Zidane kommentoi myös Neymarin mahdollista siirtoa espanjalaisseuraan. Neymar on yhdistetty Realin lisäksi brasilialaistähden entiseen seuraan Barcelonaan.

– Neymar ei pelaa Real Madridissa. Me olemme kiinnostuneet niistä pelaajista, jotka ovat täällä.

Lue myös:

Täyskäännös! Real Madrid perui Gareth Balen kohusiirron Kiinaan

Sky Sports: Kiinalaisseura houkuttelee Gareth Balea miljoona viikossa -diilillä – "Voin vakuuttaa, että lainasopimuksella hän ei lähde"

Gareth Bale saamassa lähtöpassit Real Madridista – päävalmentaja Zinedine Zidane tiukkana: "On kaikkien parhaaksi, että siirto tapahtuu pian"

Unelmahankinta on muuttunut sadan miljoonan euron painajaiseksi – kannattajat ja seura käänsivät selkänsä itsekkääksi parjatulle Gareth Balelle

Lähteet: Reuters, AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat