Hyppää sisältöön

Manchester Cityn valmentaja Guardiolalla jyrkkä mielipide videotuomaroinnista: "Se on pakko korjata"

Manchester Cityn maali hylättiin videotarkastuksen jälkeen, kun joukkue pelasi tasapelin Tottenhamia vastaan lauantaina.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ei ollut tyytyväinen VAR-tuomioon lauantaina. Kuva: Getty Images

Jalkapallon Englannin Valioliigajoukkue Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiolalla oli lauantaisen ottelun jälkeen tyly mielipide videotuomaroinnista. Manchester Cityn ottelu Tottenhamia vastaan päättyi 2–2-tasapeliin.

City teki ottelun loppuhetkillä 3–2-maalin, mutta se hylättiin videotarkistuksen jälkeen. Videotuomarointijärjestelmä VAR otettiin Valioliigassa käyttöön viikko sitten.

Viime kaudella Cityn ja Tottenhamin välisessä Mestarien liigan ottelussa VAR-tuomiot suosivat niin ikään Tottenhamia.

– Se on pakko korjata. Luulin, että kävimme tämän läpi jo viime vuonna, mutta tilanne on sama. Rehellisesti, tämä on aika rankkaa, mutta tällaista tämä on, Guardiola tilitti.

– Säännöt eivät ole tarpeeksi tarkkoja. Viime viikolla siitä kärsi Wolverhampton ja keskiviikkona Chelsea. Se täytyy korjata, Guardiola vaati.

Lue myös:

BBC: Kolme kuollutta ja 10 loukkaantunutta fanien yhteenotossa jalkapallo-ottelussa – loukkaantuneiden joukossa Teemu Pukin ex-joukkuetoveri

Teemu Pukin hurja maalitahti harvinaista Valioliigassa – vastaavaa kauden aloitusta saa hakea yli 20 vuoden takaa  

Teemu Pukki nousemassa Valioliigan supertähdeksi – "Kylmät väreet menivät, sensaatiomainen kauden avaus"

Hattutemppukaan ei riitä – Valioliigan maalipörssiä johtava Teemu Pukki: "Olisin voinut tehdä enemmänkin maaleja"

Hattutemppu! Tulikuumaa Teemu Pukkia ei pysäytä mikään – Norwich nappasi kauden avausvoittonsa, Pukki Valioliigan maalipörssin kärkeen