Suora

  • Painin MM, naisten paini

KuPSin ja Suomen nuorisomaajoukkueiden lupaus sopimukseen Tanskan liigaseuran kanssa – 16-vuotias Tony Miettinen siirtyy FC Nordsjällandiin

KuPS saa siirrosta tiedotteen mukaan merkittävän siirtokorvauksen.

Kuopion Palloseura
Jalkapalloilija Tony Miettinen Kuopion Palloseuran peliasussa.
Kuopion Palloseura saa Tony Miettisen siirrosta seuran mukaan merkittävän siirtokorvauksen.Kuopion Palloseura

Kuopion Palloseuran nuori jalkapallolahjakkuus, vasta 16-vuotias puolustaja Tony Miettinen siirtyy Tanskan pääsarjassa pelaavan FC Nordsjällandin organisaatioon. Seura on tällä hetkellä neljäntenä maansa liigassa.

Sopimus tietää KuPSin mukaan merkittävää siirtokorvausta. Summan suuruutta ei kuitenkaan kerrota seuran tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun) eikä seuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen halua sitä paljastaa.

Kuopion kupeesta Siilinjärveltä kotoisin oleva Siilinjärven Palloseuran kasvatti ei ehtinyt pelata virallisia pelejä KuPSin liigajoukkueessa, mutta hän on ollut pitkään Suomen nuorisomaajoukkueiden vakiokalustoa ja on toiminut myös niiden kapteenina.

Miesten seuratasolla hän on edustanut Kakkosen kuopiolaisseuraa KuFua. Maajoukkuetasolla Miettinen pelaa tällä hetkellä ikäisiään vuotta vanhempien kanssa U18-maajoukkueessa.

Puolustaja on käynyt testileireillä useissa eurooppalaisissa akatemioissa. Miettinen kävi syksyllä 2017 pelaamassa valioliigaseura FC Liverpoolin akatemiajoukkueen turnauksessa ja tänä kesänä Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Leeds Unitedin harjoitusleirillä.

KuPSin talenttivalmentaja Juha-Pekka Niskanen toteaa tiedotteessa, että seura on erittäin iloinen Miettisen puolesta.

– Toivotaan, että hän lyö itsensä läpi seuran edustusjoukkueessa mahdollisimman pian. FC Nordsjälland sai nyt erittäin lupaavan puolustajan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat