1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. yleisurheilu

Camilla Richardsson sai kutsun USA-otteluun – jo kolmas suomalainen Euroopan joukkueeseen

Euroopan joukkueessa ovat mukana myös Annimari Korte ja Oliver Helander.

Camilla Richardsson juoksee Euroopan joukkueessa 3000 metrin esteet. Kuva: AOP

Camilla Richardsson on kolmas suomalaisurheilija, joka on saanut kutsun Euroopan joukkueeseen Valko-Venäjän Minskissä 9.–10. syyskuuta käytävään yleisurheilun Eurooppa-USA -otteluun. Richardsson juoksee kilpailussa 3000 metrin esteet.

Richardsson on tällä kaudella juossut 3000 metrin esteissä ennätyksensä 9.35,27 ja hänet on jo valittu syys-lokakuun taitteessa Dohan MM-kisoissa urheilevaan joukkueeseen.

– Tosi kiva, että pääsen sinne juoksemaan. Se sopii hyvin minun aikatauluihin. Minun piti alunperin kilpailla Espanjassa syyskuun alussa, mutta se kilpailu jää nyt väliin, Richardsson sanoo.

Richardsson juoksee viikonloppuna Ruotsi-ottelussa 3000 metrin esteet ja 5000 metriä ja siirtyy sen jälkeen leirille Pajulahteen, jossa hän voi hyödyntää alppimajaa.

Euroopan joukkueessa Minskissä kilpailevat myös Annimari Korte 100 metrin aidoissa ja Oliver Helander keihäänheitossa.

Lue myös:

OIiver Helander sai kutsun huippukisaan Annimari Kortteen seuraksi – valmentaja: "Tällaiseen edustustehtävään sanoo mielellään kyllä"

Annimari Korte sai kutsun huipputason kisaan: "Isoin saavutus urallani" – viivalla Euroopan ja Yhdysvaltain parhaat aiturit