Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja

Brian Page jatkaa SJK:n valmentajana kauden loppuun

SJK on anonut poikkeuslupaa Pagelle, jolla ei ole liigavalmentajan tehtävään vaadittavaa UEFA Pro -lisenssiä.

urheilu
Brian Page, SJK
Brian Page valmentaa SJK:ssa kauden loppuun asti.AOP

Viime viikolla Alexei Eremenko Seniorin Veikkausliigan SJK:n päävalmentajana korvannut Brian Page valmentaa joukkuetta kauden loppuun, seura kertoi verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun) keskiviikkona.

SJK-junioreissa valmentanut Page otti vetovastuun, kun viime vuoden toukokuusta lähtien seinäjokelaisseuraa luotsannut Eremenko sai lähtöpassit viime perjantaina. SJK taistelee tällä hetkellä yläloppusarjaan pääsystä.

– Hänellä on nyt mahdollisuus näyttää taitonsa ja johtajuuskykynsä viemällä meidän edustusjoukkuettamme eteenpäin tämän kauden loppuun saakka, SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman totesi tiedotteessa.

Pagelta puuttuu liigavalmentajan tehtävään vaadittava UEFA Pro -lisenssi, mutta hän saa toimia valmentajana ilman lisenssiä ainakin 60 päivää. SJK on myös anonut poikkeuslupaa Pagelle.

– Valmentajalisenssin suhteen odotamme vielä vahvistusta Palloliitolta, mutta emme usko tämän olevan ongelma, Dorman sanoi.

Lue myös:

SJK:n valmentajarulettia jo vuosia läheltä seurannut kapteeni suree edelleen Eremenkon potkuja: "Ei se ole ikinä kivaa, kun valmentaja lähtee"

SJK:ssa viidennet valmentajapotkut pariin vuoteen: Alexei Eremenko vapautettiin tehtävästään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat