Suora

  • Painin MM, naisten paini ja vapaapaini
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmän finaali
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmä
  • Painin MM: vapaapaini ja naisten paini
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmä

Kalle Rovanperä täräytti ulos viimeisessä mutkassa – rallin voitto meni siinä: "Tyhmä virhe, se oli helppo mutka"

Rovanperän auto saatiin lopulta takaisin tielle. Katso video tilanteesta kuvaa klikkaamalla.

ralliautoilu
Kalle Rovanperä ajoi ulos Saksan MM-rallissa: "Tyhmä virhe"
Kalle Rovanperä ajoi ulos Saksan MM-rallissa: "Tyhmä virhe"

Yle Urheilun kaiken rallisisällön lähetysaikoineen löydät osoitteesta yle.fi/mmralli. Sieltä pääset muun muassa lukemaan tuoreimmat uutiset ja katsomaan puhuttavimmat videoklipit jokaiselta erikoiskokeelta.

Skodan Kalle Rovanperä ajoi ulos lauantain ensimmäisellä erikoiskokeella Saksan MM-rallissa. WRC2 Pro -luokkaa johtanut Rovanperä menetti autonsa hallinnan aivan pätkän loppupuolella.

Katsojat yrittivät auttaa Rovanperää takaisin tielle, mutta aluksi autoa ei saatu pois ojasta. Kun kartturi Jonne Halttunen pyysi lisää katsojia apuun, Skoda saatiin takaisin tielle useamman minuutin kestäneen operaation jälkeen.

Rovanperä menetti ulosajon myötä ylivoimaisen johtonsa WRC2 Pro -luokassa. Toinen Skoda-kuljettaja Jan Kopecky nappasi suomalaislahjakkuudelta johtopaikan.

– Joskus rajaa etsiessä täytyy mennä sen yli. Tyhmä virhe, se oli helppo mutka. Menimme nurmikon puolelle, ja nurmi oli liian liukasta, Rovanperä kommentoi WRC:lle maalissa.

Rovanperä, 18, jäi rallin kahdeksannella erikoiskokeella lähes viisi minuuttia kärjestä. Hän on kokonaistilanteessa nyt lähes neljä minuuttia Kopeckyn perässä.

Suomalaiskuljettaja haki Saksasta viidettä peräkkäistä voittoaan WRC2 Pro -luokassa, mutta se tavoite meni nyt sivu suun.

Lue myös:

Katso Saksan MM-rallin lauantain päiväkooste: Ogierille rengasrikko, Latvala kolmantena – tästä jutusta löydät tilanteen, tärkeimmät käänteet ja parhaat videot

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat