Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini
  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmän finaali

TS: Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä

Turun Sanomien mukaan F1-sarjan suomalaiskuski Valtteri Bottas pitää paikkansa Mercedes-tallissa.

Formula 1
Valtteri Bottas
Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena. EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Formula 1 -sarjan suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas jatkaa Mercedes-tallissa ensi kaudella, kertoo Turun Sanomat (siirryt toiseen palveluun). Lehden saamien tietojen mukaan jatkopesti julkistetaan näillä näkymin ensi viikolla ennen Belgian GP-kilpailua.

29-vuotiaalla Bottaksella on viime vuonna solmittu sopimus tallin kanssa, jonka optio ensi kaudesta on päätetty käyttää.

Bottas on kilpaillut Mercedeksellä kaudesta 2017 lähtien ja voittanut viisi osakilpailua. Suomalaisen MM-sarjaa johtavalla tallitoverilla Lewis Hamiltonilla on kaksivuotinen sopimus Mercedekselle, joka kattaa myös ensi kauden.

Lue myös:

Jatkosopimuksesta tullut helpotus voi siivittää Bottaksen huikeaan loppukauteen, joka saisi Hamiltoninkin puntit tutisemaan: "Se on aina mahdollisuus seuraavalle kaudelle"

Neljä asiaa keikautti vaa'an Bottakselle sopimusneuvotteluissa: Ocon olisi ollut liian suuri riski, Mercedes haluaa turvata menestyksen myös Hamiltonin mahdollisen lähdön jälkeen

Autobild: Bottaksen paikalle kaavailtu Ocon on siirtymässä Renaultille – suomalaiskuskin jatko Mercedeksellä näyttää lupaavalta

Kaksi edellistä kisaa ovat keikauttaneet Valtteri Bottaksen asetelmia uuden sopimuksen suhteen: "Tässä lajissa on paljon lyhytnäköistä porukkaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat