Suora

  • Rytmisen MM, joukkueiden välinefinaalit
  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Painin MM, vapaapaini
  • Rytmisen MM, joukkueiden 5 pallon sekä 3 vanteen/2 keilojen loppukilpailut
  • Painin MM: Vapaapaini
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Huoliteltu puhe
  • Ysäriä ja rillausta
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää

Jälleen yli kahdeksan metriä! Pulli näytti arvostelijoille, että hyppy kulkee muuallakin kuin vain korkealla vuoristossa

Kristian Pulli sivusi kauden parasta tulostaan Ruotsin ja Suomen maaottelussa. Katso Pullin 805-hyppy Tukholmassa kuvaa klikkaamalla!

yleisurheilu
Kristian Pulli leiskautti jälleen yli kahdeksan metriä
Kristian Pulli leiskautti jälleen yli kahdeksan metriä

Pituushyppääjä Kristian Pulli oli kovassa vireessä Ruotsin ja Suomen yleisurheilumaaottelussa Tukholmassa. Pulli venytti voittoon myötätuulituloksella 810, mutta hyppäsi sallituissakin oloissa tuloksen 805.

Pulli sivusi näin kesän kotimaista kärkitulostaan, jonka hän teki aiemmin elokuussa Sierra Nevadassa. 805-hyppyä vauhditti 1,1 m/s:n myötätuuli, 810-hypyssä myötätuulta oli 3,6 m/s, joten pisin hyppy ei ole ollut tilastokelpoinen.

Pulli on jäämässä niukasti ulos Suomen MM-kisajoukkueesta. Tällä hetkellä MM-kisapaikkaan vaaditaan rankingin perusteella tulos 810. MM-kisaraja on peräti 817.

Tukholmassa Pulli oli ainoa kahdeksan metrin rajan rikkonut pituusmies. Paras ruotsalainen Thobias Montler hyppäsi 799 ja kakkoseksi. Pulli nappasi kovan päänahan, koska Montler on hypännyt tällä kaudella 822. Hän hyppäsi keväällä halli-EM-kisojen hopealle.

Pulli osoitti Tukholmassa, että hyppy kulkee muuallakin kuin vain vuoristossa. Lajipiireissä on arvosteltu sitä, että kovia tuloksia haettiin 2 300 metrin korkeudessa sijaitsevasta Sierra Nevadasta.

– Samassa kunnossa olen edelleen. Jopa paremmassa. Parin viikon päästä kilpailen Espanjassa, Pulli vastasi arvostelijoille.

Roni Ollikaisen tulos 771 riitti viidennelle ja Kalle Salmisen 767-tulos kuudennelle sijalle.

Lue lisää:

Seurasimme Ruotsi-ottelun tapahtumia hetki hetkeltä – kolmoisvoittoja napsinut Ruotsi repi lopulta selkeän maaotteluvoiton

Ruotsin keihäsmies hirmuvireessä – Kuusela onnitteli Etelätaloa MM-paikasta

Oliver Helander paljasti huolestuttavan tilanteensa – "Olkapääni aika huonossa kunnossa"

Odotettu kolmoisvoitto! Annimari Korte tykitti huippuajan 100 metrin aidoissa – katso, kuinka ruotsalaiset jäivät telineisiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat