Roger Federer hävisi jälleen avauserän – nousi voittoon kehnosta alusta huolimatta

Kolmannella kierroksella sveitsiläinen kohtaa joko ranskalaisen Lucas Pouillen tai brittiläisen Daniel Evansin.

tennis
Roger Federer
Roger Federer selätti vaikeudet ja nousi voittoon.AOP

Sveitsiläislegenda Roger Federer hävisi jälleen avauserän, mutta nousi voittoon Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen toisella kierroksella.

Federer, 38, aloitti toisen kierroksen ottelunsa katastrofaalisesti. Maailmanlistan sijalta 99 löytyvä Bosnia ja Hertsegovinan Damir Dzumhur johti avauserää parhaimmillaan 4–0 ja vei erän lopulta 6–3.

Turnauksen avausottelun tavoin Federer toipui kuitenkin takaiskusta ja nousi vieden nimiinsä seuraavat erät. Ottelu kirjattiin Federerille 3–6, 6–2, 6–3, 6–4. Voittoon hän tarvitsi kaksi tuntia ja 23 minuuttia.

– Yritin vain tehdä vähemmän virheitä ja hyökätä paremmin. Pystyin parantamaan syöttöjäni löysän alun jälkeen, Federer sanoi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Kolmannella kierroksella turnauksessa kolmanneksi rankattu sveitsiläinen kohtaa joko ranskalaisen Lucas Pouillen tai brittiläisen Daniel Evansin.

– Tunnen Dannyn hyvin, hän tuli Sveitsiin harjoittelemaan kanssani ja pelasimme vastakkain muutaman kerran. Lucasia vastaan pelasin Wimbledonissa. Toivon, että he pääsevät pelaamaan tänään, jotta he saavat levätä huomenna.

Federerin edellinen voitto New Yorkista on yli kymmenen vuoden takaa. Viimeksi hän on juhlinut Yhdysvalloissa grand slam -turnausvoittoa vuonna 2008.

Lue myös:

22-vuotias intialainen vei Federeriltä erän – "Ehkä se ei ollut paha asia"

Roger Federerille yllätystappio – tuntematon venäläispelaaja kukisti lajilegendan nopeasti kahdessa erässä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat