Suora

  • Elävä arkisto esittää

Katso suorana: kenttäratsastuksen EM-kisoissa hurja maastokoe – Elmo Jankari kisassa ainoa suomalainen, Sanna Siltakorpi keskeytti

Pääset katsomaan kisaa klikkaamalla jutun kuvaa. Lähetys alkaa kello 10.55.

maastoratsastus
Getty Images
Elmo Jankari kisaa aikataulun mukaan kello 16.16 Suomen aikaa. Kuvassa Jankari Rion olympialaisissa vuonna 2016.

Sanna Siltakorpi ja hänen hevosensa Bofey Click eivät osallistu lauantaina kenttäratsastuksen EM-kilpailun maastokokeeseen. Kaksikko ei lähde kisaan, koska Suomen joukkueella ei ole mahdollisuutta enää saada Tokion olympiapaikkaa.

– Menetimme mahdollisuuden joukkuepaikkaan Tokiossa siinä vaiheessa, kun Pauliina Swindells joutui jäämään pois EM-kilpailusta. Se muutti tilanteen täysin, Suomen joukkueenjohtaja Lizzel Winter Saksan Luhmuhlenista liiton tiedotteessa.

– Sannan kouluratsastuskoe ei mennyt täällä odotusten mukaan, ja käytännössä Sannan olisi mahdoton saada täältä hyviä pisteitä, Winter jatkaa.

Liiton mukaan Siltakorpi keskittyy nyt muihin syksyn kilpailuihin, joista hänen on realistista saada hyviä olympiarankingpisteitä.

Elmo Jankari ja Duchess Desiree ovat hyvissä asemissa sijalla 23 koulukokeen jälkeen. Jankari kisaa aikataulun mukaan kello 16.16 Suomen aikaa.

Lue myös:

Henri Ruosteen kouluratsastuksen EM-finaali lähti väärille raiteille heti kättelyssä – oli lopputuloksissa 15:s

Lähteet: Suomen Ratsastajainliitto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat