Australia aloitti MM-koripallon vahvasti – Kanada kaatui selvästi

Australia löi Kanadan 108–92 koripallon MM-kisoissa.

koripallo
Australia Kanada
Aron Baynes donkkasi näyttävästi.Getty Images

Australia päätti viime viikolla harjoitusottelussa Yhdysvaltain koripallomaajoukkueen 78 ottelun voittosarjan ja aloitti MM-kisat yhtä vakuuttavasti. Australia kepitti Kanadan 108-92 Kiinan Dongguanissa pelattavassa H-lohkossa.

Australian pelintekijä Matthew Dellavedova heitti kolmosensa tarkkuudella 6/10 ja keräsi 24 pistettä, viisi syöttöä sekä neljä levypalloa. Vaihtomies Chris Goulding nakutti 16 pistettä 18 minuutissa, mutta Australian päävalmentaja Andrej Lemanis löysi parannettavaa kolmannen neljänneksen alussa, jolloin Kanada teki viidessä minuutissa 23 pistettä.

– Meidän täytyy katsoa uudelleen mitä tapahtui ja yrittää korjata se jatkossa. Noissa viidessä minuutissa olin kuitenkin tyytyväinen taisteluumme, ja oli hyvä joutua testiin ottelussa, joka oikeasti merkitsee jotain. Pystyimme pitämään hermomme kurissa, saimme rivimme suoristettua ja aloimme taas pelata koripalloa, Lemanis sanoi MM-kisasivuilla.

Lue myös:

Serbia aloitti koripallon MM-kisat murskajaisilla: jyräsi Angolan lähes 50 pisteellä: "Se oli hyvä alku turnaukseen"

Serbialainen syöttökone kauhistutti elintavoillaan, mutta hurmasi peliälyllään – kolme litraa limsaa päivässä juonut Nikola Jokic on nyt maailman parhaita koripallotähtiä

Pystyykö Serbia murtamaan Yhdysvaltojen herruuden koripallossa? Näin seuraat koripallon MM-kisoja Ylen kanavilla

Yhdysvaltojen suurin tähti MM-kisoissa on omalaatuinen valmentajalegenda, Trump-kriitikko ja toimittajien kiusaaja: ”Ei kiinnosta, mitä muut ajattelevat”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat