Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

Kimi Räikkönen kommentoi pettymysten viikonloppuaan C Moren haastattelussa tyylilleen uskollisesti: "Turha oli siellä pyöriä"

Alfa Romeoa ajavalle Kimi Räikköselle viikonloppu oli vaisu.

Formula 1
Kimi Räikkönen
AFP / Lehtikuva

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi Formula 1:n Italian GP:ssä sijalle 15. Suomalainen joutui lähtemään kisaan varikolta eilisen aika-ajon ulosajon takia. Hienosti kisaan lähteneen Räikkösen kisa oli kuitenkin taputeltu jo hyvissä ajoin.

Syy oli turhauttava: suomalaisen autoon oli laitettu eri renkaat kuin oli ilmoitettu. Räikkönen joutui mokan vuoksi kärsimään 10 sekunnin varikkorangaistuksen.

– En tiedä, minkä takia minulla oli väärät renkaat. Siihenhän se aikalailla meni. Turha siellä radalla oli pyöriä, Räikkönen kommentoi C Moren lähetyksessä.

Tyyliinsä uskollisesti Räikkönen kuittasi lyhyesti vastauksen kysymykseen oliko 15:s sija paras mahdollinen tällä autolla.

– Nähtävästi, silmin nähden pettynyt Räikkönen kommentoi ja poistui.

Lue myös:

Italian GP oli Charles Leclercin juhlaa – Valtteri Bottas oli lähellä voittoa, mutta ajovirheet maksoivat voiton suomalaiselle

Valtteri Bottaksen loppukiri ei riittänyt ja Charles Leclerc ajoi uransa toiseen osakilpailuvoittoon – näin Italian GP eteni

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat