Suora

  • Elävä arkisto esittää

Lähde: Patrik Laine kieltäytyi viiden miljoonan vuosipalkasta, Jets solmi 50 miljoonan dollarin sopimuksen puolustajan kanssa

Josh Morrissey on allekirjoittanut pitkän jatkosopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Patrik Laine ja winnipegiläisseura eivät ole vielä päässeet sopuun jatkosta.

NHL
Josh Morrissey jäällä.
Josh Morrissey saa roiman palkankorotuksen.Getty Images

Puolustaja Josh Morrissey on solminut pitkän jatkosopimuksen jääkiekon NHL-joukkue Winnipeg Jetsin kanssa. 24-vuotiaalla Morrisseylla oli nykyistä sopimusta jäljellä vielä tämä kausi, mutta Jets sorvasi puolustajalle kahdeksan vuoden jatkopahvin.

Morrisseyn uuden sopimuksen arvo on peräti 50 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa 6,25 miljoonan dollarin keskimääräistä vuosipalkkaa. Viime kaudella runkosarjan 59 ottelusta teholukemat 6+25=31 /+9 kirjanneelle kanadalaiselle on luvassa roima palkankorotus, sillä ensi kaudesta hän tienaa 3,2 miljoonaa dollaria.

Patrik Laine Kyle Connor
Winnipeg Jetsin hyökkäääjä Kyle Connor teki myös jatkosopimuksen juuri ennen alkavaa kautta.Darcy Finley / NHLI via Getty Images

Winnipeg Jets ei ole vielä päässyt jatkosopimukseen tehohyökkääjien Patrik Laineen tai Kyle Connorin kanssa. 21-vuotias Laine tahkosi runkosarjassa viime kaudella 50 (30+20) tehopistettä ja 22-vuotias Connor kirjasi 66 (34-32) paunaa. Jetsillä on palkkakaton alla tilaa vielä 15,4 miljoonan dollaria ennen Laineen ja Connorin sopimuksia.

Viisi miljoonaa kaudesta ei riitä Laineelle

Fox Newsin NHL-toimittaja Andy Stricklandin mukaan Winnipeg olisi tarjonnut Laineelle lyhyttä sopimusta, joka olisi taannut suomalaiselle noin viiden miljoonan dollarin vuositulot. Laineelle tämä ei kuitenkaan riittänyt, ja hän kieltäytyi sopimuksesta.

– Winnipeg teki taannoin Laineelle tarjouksen lyhyestä sopimuksesta, joka takaisi noin viiden miljoonan dollarin (alle 6 miljoonaa) vuosipalkan. Sopimuksen pituus ei ole ongelma, mutta rahasumman täytyy kasvaa, Strickland selvitti Twitterissä.

Lue myös:

Colorado aloitti harjoitusleirinsä ilman Mikko Rantasta – sopimusneuvotteluissa alle miljoonan dollarin näkemysero

NHL-puolustajalle pysäyttävä tieto Leijonille hävityn MM-finaalin jälkeen – dopingtestistä paljastui pahin painajainen

NHL-puolustaja Välimäki kohtasi karmean polvivamman – "Ensin itkin ja huusin samaan aikaan"

Mikael Granlundiin vaihdetulle sveitsiläishyökkääjälle kuuden miljoonan dollarin sopimus Wildin kanssa

Boston Bruins pitää kiinni Bruce Cassidysta – ”Tämä on hyvä avioliitto”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat