Naomi Osaka vaihtaa jälleen valmentajaa

Viime aikoina Naomi Osakan osakkeet ovat olleet laskussa.

Naomi Osaka on maailmanlistalla neljäntenä. Kuva: Getty Images

Japanilainen tenniksen supertähti Naomi Osaka kertoi perjantaina, että ei jatka enää yhteistyötä valmentajansa Jermaine Jenkinsin kanssa. Jenkins aloitti Osakan valmentajana tammikuisen Australian avoimen mestaruusturnauksen voiton jälkeen.

– Kirjoitan tämän siksi, jotta tietäisitte, että minä ja Jay emme tee enää hommia yhdessä, Osaka kertoi Twitterissä.

– Olen todella kiitollinen ajasta, jonka vietimme yhdessä ja asioista, joita opin kentällä sekä kentän ulkopuolella. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että on aika vaihtaa, Osaka jatkoi.

Ennen Jenkinsiä Osakan valmentajana toimi Sascha Bajin, jonka komennossa japanilainen voitti tammikuisten Australian avointen lisäksi myös viime vuoden Yhdysvaltain avoimen mestaruusturnauksen.

Viime aikoina Osakan, 21, osakkeet ovat olleet laskussa. Japanilainen hävisi Ranskan avoimissa kolmannella kierroksella, ja kärsi shokkitappion jo Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella. Yhdysvaltain avoimissa Osaka jäi 16 parhaan joukon ulkopuolelle. Maailmanlistalla hän on pudonnut kärkipaikalta neljänneksi.

Osaka valmistautuu parhaillaan Pan Pacific Open turnaukseen, jossa hänen kovimpia haastajiaan ovat Kiki Bertens, Sloane Stephens ja Angelique Kerber. Turnaus isketään Japanissa 16.-22. syyskuuta.

Lue myös: