Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Teemu Pukki putsasi palkintopöydän! Valioliigan viralliseksi kuukauden pelaajaksi

Teemu Pukki on saanut jälleen merkittävän kunnianosoituksen.

Englannin Valioliiga
Teemu Pukki kuvassa
Teemu Pukille sataa kunnianosoituksia. AOP

Huippuvireinen Teemu Pukki on valittu Englannin Valioliigan elokuun parhaaksi pelaajaksi. Norwichin suomalaishyökkääjä valittiin jo aiemmin kuukauden parhaaksi Englannin pelaajayhdistyksen toteuttamassa faniäänestyksessä. Nyt Pukki sai Valioliigan virallisen kuukauden pelaaja -palkinnon.

Ensimmäistä kauttaan Valioliigassa pelaava Pukki oli huimassa vireessä elokuussa pelaamissaan otteluissa. Pukki teki peräti viisi maalia elokuun liigaotteluissaan.

- Onhan tämä mahtava kunnia. Uskoin kyllä, että pystyn Valioliigassakin tekemään maaleja ja pärjäämään, mutta tämä on enemmän kuin uskalsin toivoa kauden aloittaessani. En olisi pari vuotta sitten uskonut, että tämmöinen (palkinto) on kädessäni, Pukki kertoi tiedotteessa.

– Toivon, että pystyn jatkamaan maalitehtailuani seuraavissakin otteluissa. Pystyn siten auttamaan parhaiten joukkuetta, Pukki jatkoi.

Viime viikolla Pukki todisti osumatarkkuutensa Suomen maajoukkueessa, kun hän upotti rangaistuspotkumaalit Kreikan ja Italian verkkoon.

Teemu Pukki on kolmas suomalaispelaaja, joka on valittu Valioliigassa kuukauden pelaajaksi. Aikaisemmat saman kunnian saaneet pelaajat olivat Sami Hyypiä ja Mikael Forssell.

Lue lisää:

Teemu Pukki Valioliigan kuukauden pelaaja!

Norwichin päävalmentaja jekutti Teemu Pukkia: suomalainen hyväksyi vitsiksi tarkoitetun pyynnön – "Hän olisi ajanut Tampereelta Norwichiin, jos olisin kysynyt"

Teemu Pukki räjäyttää tilastot tehokkuudellaan – Yle Urheilu selvitti, miten tulikuuman Valioliiga-kärjen maalit syntyvät

42 vuotta sitten suomalainen pellavapää pöllytti italialaisten maaliverkkoa – kertoo nyt historiallisesta osumasta ja siitä, mitä mieltä on Teemu Pukista

Mikael Forssell saa uutta vastuuta: HJK:n A-nuorten päävalmentajaksi

Lähteet: EA SPORTSIN TIEDOTE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat