Tämä video ulosajosta kertoo paljon MM-sarjan rajuimmasta rallista – yllätetty supertähti ei ollut päästä ulos autostaan ja syytti järjestäjiä

Hyundain Thierry Neuville ihmettelee Turkin MM-rallin lyhyempiä lähtövälejä lauantaina.

Rallin MM-sarja
Katso Thierry Neuvillen ulosajo! Supertähdellä vaikeaa päästä pois autosta
Katso Thierry Neuvillen ulosajo! Supertähdellä vaikeaa päästä pois autosta

Yle Urheilun kaiken rallisisällön lähetysaikoineen löydät osoitteesta yle.fi/mmralli. Sieltä pääset muun muassa lukemaan tuoreimmat uutiset ja katsomaan puhuttavimmat videoklipit jokaiselta erikoiskokeelta.

Hyundain Thierry Neuville koki karulla tavalla sen, millainen Turkin MM-ralli on. Neuville ajoi ulos Yeşilbelden erikoiskokeella aamun pätkällä.

– Oli erittäin hidas mutka vasemmalle. En voinut nähdä sitä, Neuville selvitti tilannetta pölyisissä maisemissa.

Neuvillella ja hänen kartturillaan Nicolas Gilsoulilla oli ulosajon jälkeen myös vaikeaa päästä ulos autostaan siirtämään autoa takaisin tielle.

Neuville putosi ulosajon myötä yli neljän minuutin päähän kisaa johtavasta Citroënin Esapekka Lapista. Neuville on nyt kahdeksantena, kun ennen ulosajoaan belgialainen oli kolmas.

Neuvillen kannalta mestaruustaisto näytti jo hyvin ikävältä, sillä MM-sarjan kakkosnimi oli ennen Turkin MM-rallia 33 pistettä perässä kärkinimi Ott Tänakia. Toyotan virolaiskuski kuitenkin joutui keskeyttämään teknisten vikojen takia Yeşilbelden ja Datçan väliselle siirtymätaipaleelle. 40 pistettä Tänakia perässäoleva Sébastien Ogier näyttää nyt vahvimmalta toisella sijallaan tallitoverinsa Lapin takana.

– Olemme nähneet niin monta tilannetta meidän kolmen välillä mestaruustaiston välillä. Se on hullua. En tiedä, miksi meillä oli tänään kolmen minuutin lähtövälit. Eilen oli neljä minuuttia, Neuville piikitteli kisajärjestäjiä pölyn aiheuttamista ongelmista kuskeille.

– Toki tällaisia ulosajoja tapahtuu. Olemme onnellisia, että ulosajo tapahtui hitaassa mutkassa.

Lue lisää:

Esapekka Lappi hyökkäsi yllättäen voittotaistossa! Toyota vahvisti tutun syyn ykköstykin keskeytykselle – Turkin MM-rallin lauantai hetki hetkeltä, katso puhuttavimmat videot, kooste TV2:ssa 20.45

Tommi Mäkinen ihmetteli käsittämätöntä mysteerivikaa supertähtensä autossa – tyrmäsi ykköskuskinsa epäilyt: ”Eihän sitä millään pysty sanomaan”

Tommi Mäkisen kultakimpale keskeytti: Katso, miten MM-sarjan nopein kuski oli pulassa – lähetti tylyn viestin tiimilleen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat