1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Adelina Engman pelasti Chelsealle pisteen – tuli vaihdosta sisään ja iski hetkeä myöhemmin kauden avausmaalinsa

Myös Tinja-Riikka Korpelan Everton jatkoi vahvasti ja nappasi kauden toisen osumansa.

Adelina Engman avasi maalitilinsä. Kuva: Getty Images

Jalkapallon Englannin Superliigassa Adelina Engman pelasti Chelsealle pisteen Brightonia vastaan. Suomalainen tuli vaihdosta sisään 82. minuutilla ja joutui lähes samantien katselemaan, kun kotijoukkue Brighton meni 1–0-johtoon.

Engmanin tasoitusosuma syntyi lisäajan ensimmäisillä sekunneilla. Pallo pelattiin vitosen viivalle Engmanille, joka laukoi sen keskeltä ylös.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Osuma oli suomalaiselle kauden ensimmäinen. Engman pelasi myös Chelsean 1–0-voittoon päättyneessä avausottelussa Tottenhamia vastaan.

Myös Tinja-Riikka Korpelan edustama Everton jatkoi vahvoja otteitaan. Everton nappasi toisen voittonsa, kun se nollasi kotonaan Bristolin 2–0. Evertonin molemmista maaleista vastasi Chloe Kelly.

Alku on ollut Evertonille suorastaan erinomainen verrattuna viime kauteen, jolloin joukkue onnistui voittamaan ainoastaan kolme ottelua. Silloin se jäi 12 pisteellä viimeistä edelliseksi.

Lue myös:

Adelina Engmanin Chelsea avasi kautensa voitolla Lontoon derbyssa – myös Tinja-Riikka Korpela piti maalinsa puhtaana