1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Zlatan Ibrahimovic iski hattutempun ja pani LA Galaxyn maaliennätyksen uusiksi – tuuletti näyttävästi kannattajien edessä

Los Angeles Galaxy murskasi Kansasin 7–2 jalkapallon MLS-liigassa.

Zlatan iski kolmesti. Kuva: Getty images

Ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic oli pitelemätön yön MLS-kierroksella. Los Angeles Galaxyn tähtihyökkääjä onnistui maalinteossa peräti kolmesti, kun joukkue löylytti Kansasia 7–2-lukemin.

Avausosumansa Ibrahimovic iski rangaistuspotkun jälkitilanteesta reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Pallo vietiin 11 metriin, kun se osui boksissa vieraiden Matt Besleriä käteen. Ruotsalainen asettui pallon taakse, mutta maalivahti Tim Melia ehti eteen. Ibrahimovic pääsi kuitenkin jatkamaan paluupallon sisään.

Toisen osumansa Ibrahimovic iski reilun 50 minuutin kohdalla kahden Kansas-pelaajien välistä.

Hattutempun tähtihyökkääjä viimeisteli 85. minuutilla, kun hän tykitti pallon boksin rajalta ohi Melian jo kolmannen kerran illan aikana. Ibrahimovic tuuletti temppuaan ja joukkueensa seitsemättä maalia näyttävästi kiipeämällä kaiteen päälle kotiyleisön eteen.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Ibrahimovic on nyt iskenyt 26 osumaa 25:ssä ottelussa, mikä on Galaxyn uusi maaliennätys yhden kauden aikana.

Seuraavan kerran LA Galaxy pelaa sunnuntaina Lassi Lappalaisen ja Jukka Raitalan Montrealia vastaan.

Voitto oli Galaxylle tärkeä, sillä joukkue on nyt läntisessä konferenssissa viidentenä 45 pisteellä, kun sillä on pelaamatta vielä neljä ottelua. Seitsemän parasta joukkuetta etenee pudotuspeleihin.

Lue myös:

Zlatan Ibrahimovic pöyhkeänä: "Voisin ihan hyvin pelata Valioliigassa"