Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen jatkavat olympiapaikan metsästystä – ”Pelaaminen on paremmalla tasolla kuin pitkään aikaan”

12 paria taistelee kahdesta paikasta Tokioon.

beach volley
Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen.
Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen.FIVB

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen etenivät lohkokakkosina jatkoon Kiinan Haiyangissa pelattavassa beach volleyn 16 maan olympiakarsintaturnauksessa.

Alkulohkon avauspelissä Lahti-Liukkonen ja Parkkinen voittivat australialaisparin Nicole Laird / Becchara Palmer helposti 2–0 (21–11, 21–11).

Lohkovoiton ja samalla hieman paremmat asetelmat jatkopelejä ajatellen nappasi kuitenkin hollantilainen vuoden 2018 EM-ykköspari Sanne Keizer / Madelein Meppelink, joka nousi suomalaisia vastaan avauserän tappion jälkeen niukkaan voittoon luvuin 2–1 (18–21, 21–19, 15–13).

– Oma syöttö oli hyvä päivän molemmissa peleissä. Tuntuu siltä, että pelaaminen on paremmalla tasolla kuin pitkään aikaan. Nyt on tärkeä pitää hyvä fokus ja rentous, Parkkinen selvitti tiedotteessa.

Jäljellä olevat 12 paria jatkavat pelejään torstaina neljässä kolmen joukkueen lohkossa, josta jokaisesta kaksi parasta etenee kahdeksan parhaan joukkoon. Neljän joukkueen lohkojen kaksi parasta pelaa lopuksi ristikkäisottelut pääsystä ensi kesän olympialaisiin.

Lue myös:

Riikka Lehtoselle uran 11:s beach volleyn Suomen mestaruus – "Olen kiitollinen siitä, että saan vielä pelata"

Lehtosen ja Ahtiaisen urakka päättyi – 17. sija EM-hiekalla

Lähteet: Suomen Lentopalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat