Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Chelsean paluu Mestarien liigaan alkoi tappiolla – huippulupaus Mason Mountin nilkkavamman vakavuus selvinnee viimeistään torstaina

Chelsea kärsi kotonaan 0–1-tappion Valencialle.

Mestarien liiga
Chelsea, Ross Barkley
Chelsean ilta päättyi pettymykseen. Getty images

Chelsean paluu Mestarien liigaan vuoden tauon jälkeen ei sujunut odotusten mukaisesti, kun lontoolaisryhmä kärsi kotonaan 0–1-tappion Valencialle.

Chelsealla oli vielä mahdollisuus tulla tasoihin aivan varsinaisen peliajan loppuminuuteilla, kun pallo osui rangaistusalueella Valencian Daniel Wassin käteen. Ross Barkley kuitenkin epäonnistui ja loppulukemiksi jäivät 0–1.

– Meillä oli hyviä tilanteita ja yksi rangaistuspotku. Tämä oli rankka opetus, mutta sellaista on Mestarien liiga. Meidän olisi pitänyt voittaa tai ainakin pelata tasan, päävalmentaja Frank Lampard myönsi BBC:lle. (siirryt toiseen palveluun)

Chelsean iltaa synkensi entisestään huippulupaus Mason Mountin loukkaantuminen. Valioliigassa kolme osumaa iskenyt Mount, 20, loukkasi nilkkansa jo reilun vartin pelin jälkeen ja joutui jättämään kentän.

Mountin tilannetta Lampard kommentoi lyhytsanaisesti.

– Meidän on odotettava 24–48 tuntia nähdäksemme, kuinka vakava loukkaantuminen on. Kyseessä on nilkkavamma. Hän on pelannut todella hyvin ja aloitti hyvin myös tänään, Lampard harmitteli.

Mount on ollut Chelsean avauksessa kaikissa viidessä Valioliiga-ottelussa.

Seuraavan kerran lontoolaisjoukkue pelaa sunnuntaina, kun se isännöi Valioliigassa niin ikään Mestarien liigan avauksessaan pettynyttä Liverpoolia. Liverpool hävisi vieraissa Napolille 0–2.

Lue myös:

Ensimmäinen Mestarien liiga -ottelu ja heti hattutemppu – valmentaja ihailee 19-vuotiaan norjalaisen työmoraalia: "Hänestä tulee vain parempi"

Dortmund laittoi Barcelonan todella ahtaalle, ylärima ja rangaistuspotkun torjunut Barca-vahti saksalaisjuhlien tiellä – "Minulla on sellainen tunne, että hävisimme kaksi pistettä"

"Jos pelaaja hyppää ennen kuin on kontaktia, niin se ei voi olla rangaistuspotku" – Liverpoolin leiri ei sulattanut Napolin voittomaalia

Kyseenalainen rangaistuspotku Liverpoolin riesana Napolissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat